ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σκέφτεται να προσφύγει στην FIFA ο Μπουμσόνγκ

Σκέφτεται να προσφύγει στην FIFA ο Μπουμσόνγκ
INTIME SPORTS

Το κλίμα στην Παιανία είναι τεταμένο ανάμεσα σε παίκτες και διοίκηση, με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ να σκέφτεται το ενδεχόμενο να προσφύγει στην FIFA.

Η πόρτα της εξόδου έχει ανοίξει για αρκετούς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στην Παιανία, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν δυσκολίες που μπορεί να προκαλέσουν πονοκέφαλο στους ιθύνοντες του "τριφυλλιού".

Δεν θα είναι εύκολο άλλωστε να αποχωρήσουν ποδοσφαιριστές με μεγάλα συμβόλαια, από τη στιγμή μάλιστα που η "πράσινη" ΠΑΕ τους χρωστάει ήδη χρήματα.

Ένα τρανό παράδειγμα είναι η περίπτωση του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, που έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με την διοίκηση του Παναθηναϊκού, όμως δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως δόθηκαν στη δημοσιότητα ονόματα "φευγάτων" ποδοσφαιριστών, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι.

Η φυγή του Γάλλου σέντερ μπακ από την Παιανία είναι δεδομένη, όμως καθόλου δεδομένο δεν είναι αν θα γίνει με ηρεμία ή θα υπάρξουν παρατράγουδα. ο "Μπουμ" θέλει πρώτα τα χρήματα που του χρωστάει η ΠΑΕ και στη συνέχεια να μιλήσει για την αποζημίωση.

Σύμφωνα μάλιστα με την "Sportday", ο έμπειρος στόπερ επιθυμεί η αποζημίωση να του δοθεί βάσει του παλιού συμβολαίου και όχι του μειωμένου, ενώ αν δεν βρεθεί μια λύση τότε ο Μπουμσόνγκ δεν αποκλείεται να φτάσει το θέμα μέχρι την FIFA.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ