Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Σκαπίν στον Μεσσηνιακό

Σκαπίν στον Μεσσηνιακό
σκαπιν

Ο Σάντρο Σκαπίν είναι ο εκλεκτός για τον πάγκο του Μεσσηνιακού τη νέα σεζόν

Ο Σκαπίν φόρεσε την φανέλα της Καλαμάτας την περίοδο 1998-2000 και αποτελεί μέρος του τεχνικού τιμ του Μεσσηνιακού από το 2002. Ξεκίνησε ως πρώτος προπονητής και στην συνέχεια ως βοηθός του Εντουάρντο Αμορίμ. Την σεζόν 2004-05 ανέλαβε και πάλι ως πρώτος προπονητής, ενώ από σήμερα αναλαμβάνει και επίσημα τα καθήκοντα του ως προπονητής στην θέση του Δημήτρη Τσάκωνα, ο οποίος επιστρέφει στην θέση του γενικού αρχηγού.
Εράνη Φιλιατρών

Ο Πατρίκ Ενγκεμά θα βρεθεί στον πάγκο των Φιλιατρών τη νέα σεζόν. Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από τη διοίκηση, όμως ήδη ο κ. Ενγκεμά καστρώνει τα σχέδιά του για τη νέα του ομάδα.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα ioniansports.gr ο Καμερουνέζος τεχνικός επισημοποίησε αυτή την συμφωνία: " Εχουμε συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση της Εράνης Φιλιατρών. Με εντυπωσίασε η "ζεστασιά" αυτών των ανθρώπων, η αγάπη για την ομάδα τους και το ενδιαφέρον όλων τους. Δύσκολα συναντάς τόσο... δεμένο συμβούλιο. Κάνω μια νέα αρχή στην καριέρα μου και πιστεύω πως με πολλή δουλειά και τη βοήθεια του Θεού όλα θα πάνε καλά".



Tσιλιβί

"Ποδαρικό" από σήμερα το πρωί έκανε η ομάδα του ΑΟ Τσιλιβή στο μετεγγραφικό τομέα. Οι "νεοφώτιστοι" ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτηση τεσσάρων παικτών από ομάδες της Ζακύνθου, ενώ ανανέωσε και ο επιθετικός Γιάννης Πάστρας. Πρόκειται για τους Νίκο Λιβέρη, Σαράντη Μπάστα, Χρήστο Καλαμαρά και Φίλιππα Κρεζία.

Προσοτσάνη

Σε δύο ανανεώσεις παικτών προχώρησε η ομάδα της Δράμας. Οι τελευταίοι που ανανέωσαν είναι ο 19χρονος επιθετικός Δημήτρης Χατζησαββίδης και ο 18χρονος Μάκης Μουσμουλίδης.










TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ