ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκάνδαλο στην Τσεχία: Συνελήφθη ο αντιπρόεδρος της Π.Ο.

Σκάνδαλο στην Τσεχία: Συνελήφθη ο αντιπρόεδρος της Π.Ο.

Οι αστυνομικές Αρχές της Τσεχίας εισέβαλαν το πρωί της Παρασκευής (16/10) στα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας και συνέλαβαν για διαφθορά τον αντιπρόεδρο την ένωσης, Ρόμαν Μπερμπρ.

Σκάνδαλο στην Τσεχία, καθώς η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας κατηγορείται για διαφθορά. Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής (16/10), η αστυνομία βρέθηκε στα γραφεία της τσεχικής ομοσπονδίας και προχώρησε στη σύλληψη 20 ατόμων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του iSport.cz, ο αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Ρόμαν Μπέρμπρ, είναι ένας από τους κρατούμενους. Του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για διαφθορά και αλλοίωση των αποτελεσμάτων ποδοσφαιρικών αγώνων. Μάλιστα, έρευνες διεξάγονται και στο σπίτι του.

Οι κατηγορίες αφορούν υπεξαίρεση και δωροδοκία, ενώ στο στόχαστρο βρίσκονται διαιτητές που σφύριξαν αγώνες στη δεύτερη κατηγορία του τσέχικου πρωταθλήματος.

Όπως ανακοίνωσε η γενική εισαγγελέας, Λένκα Μπραντάκοβα:

"Οι ποινικές διαδικασίες διεξάγονται σε σχέση με τις δραστηριότητες οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που κατηγορείται για διαφθορά και αλλοίωση αποτελεσμάτων ποδοσφαιρικών αγώνων".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ