ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

Σκαλόνι: "Βλέπω τον Μέσι χαρούμενο, βρήκε ένα μέρος που τον αγαπούν"

Ο Λιονέλ Σκαλόνι με τον Λιονέλ Μέσι στο Μουντιάλ στο Κατάρ
Ο Λιονέλ Σκαλόνι με τον Λιονέλ Μέσι στο Μουντιάλ στο Κατάρ © 2022 NATACHA PISARENKO / AP IMAGES

Ο Λιονέλ Σκαλόνι μίλησε για τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι, υποστηρίζοντας πως ο Αργεντινός σταρ πήγε σε μία ομάδα που τον αγαπούν.

Η Αργεντινή αντιμετωπίζει το Εκουαδόρ την Παρασκευή (8/9) στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ στη Ν. Αφρική, με τον Λιονέλ Σκαλόνι στη συνέντευξη Τύπου να αναφέρεται στον Λιονέλ Μέσι.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της αλμπισελέστε υποστήριξε ότι ο Αργεντινός σούπερ σταρ είναι ευτυχισμένος και πλέον αγωνίζεται σε μία ομάδα όπου τον αγαπά.

"Μίλησα για λίγο με τον Μέσι, προπονήθηκε όπως πάντα, είναι καλά. Τον βλέπω χαρούμενο, βρήκε ένα μέρος που τον αγαπούν και είναι χαρούμενος σ' ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο. Είναι διαθέσιμος για να παίξει και χαιρόμαστε που τον έχουμε", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

"Η συζήτηση με τους παίκτες ήταν ότι το παρελθόν τελείωσε, ήταν πολύ ωραίο, ιστορικό, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να συνεχίσουμε.

Το DNA του ποδοσφαιριστή, και του Αργεντινού, είναι να συνεχίσει να προσπαθεί να κερδίζει, να ανταγωνιστεί, αυτό που είπαμε στους παίκτες μας, να συνεχίσουν να αγωνίζονται και στη γραμμή που ήμασταν. Πάντα σεβόμενοι τους αντιπάλους και γνωρίζοντας ότι τώρα θα είναι πιο περίπλοκο".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΠΑ MLS ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ