ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

Σκαλόνι: "Στην Αργεντινή μάς βλέπουν σαν ήρωες, η χαρά του κόσμου κρατάει ακόμη"

Ο Λιονέλ Σκαλόνι
Ο Λιονέλ Σκαλόνι © 2022 HASSAN AMMAR / AP IMAGES

Ο Λιονέλ Σκαλόνι στη συνέντευξη Τύπου ενόψει των φιλικών με Παναμά και Κουρασάο, μίλησε για το κλίμα που επικρατεί ακόμα στην Αργεντινή μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022 του Κατάρ, τονίζοντας πως ο κόσμος αντιμετωπίζει αυτόν και την ομάδα του σαν "ήρωες".

Τρεις μήνες μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022 του Κατάρ από την εθνική Αργεντινής, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές συναντήθηκαν ξανά ενόψει των φιλικών αγώνων με Παναμά και Κουρασάο.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Λιονέλ Σκαλόνι μίλησε για την απίστευτη ατμόσφαιρα που υπάρχει ακόμα στη χώρα, αναφέροντας ότι ο κόσμος αντιμετωπίζει τους παίκτες της "αλμπισελέστε" σαν "ήρωες".

"Για όσους από εμάς είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στους δρόμους της Αργεντινής, η αλήθεια είναι ότι νιώθω τεράστια χαρά. Οι άνθρωποι είναι χαρούμενοι και μας βλέπουν, κατά κάποιο τρόπο, σαν ήρωες. Και μας κάνει χαρούμενους επειδή τους δώσαμε χαρά και κρατάει ακόμα.

Θα ήθελα και τα παιδιά να μπορέσουν να δουν την αναγνώριση του κόσμου, γιατί είναι απίστευτο. Μου αρέσει που φαίνεται ότι η Εθνική Αργεντινής ανήκει σε όλους, που ο κόσμος έχει ακόμα αυτή τη χαρά και τον ενθουσιασμό, σαν να ήταν η πρώτη φορά. Μου αρέσει που οι οπαδοί βλέπουν ότι οι παίκτες είναι ένας από αυτούς.

Τους ευχαρίστησα ξανά που κέρδισαν τον τίτλο, τώρα είναι μέρες γιορτών, αλλά αυτό συνεχίζεται. Τώρα θα μας κοστίσουν περισσότερο από ποτέ γιατί θα θέλουν να μας κερδίσουν πολύ περισσότερο".

Για τα επερχόμενα φιλικά με Παναμά και Κουρασάο είπε: "Η φανέλα της Αργεντινής δεν σε αφήνει να μην δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Η γιορτή και όλα αυτά είναι καλά, αλλά εμείς στο γήπεδο πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας", ενώ για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στην εθνική δήλωσε:

"Ο Λέο είναι καλά, είναι εδώ για να παίξει. Θα συνεχίσει να έρχεται κι όταν αλλάξει γνώμη θα προσπαθήσω να τον πείσω".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ