ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

Σκαλόνι: "Κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον Μέσι, κανείς δεν μπορεί να παίξει σαν αυτόν"

Ο Λιονέλ Σκαλόνι αγκαλιά με τον Λιονέλ Μέσι μετά από την πρόκριση της Αργεντινής στα ημιτελικά του Μουντιάλ εις βάρος της Ολλανδίας | 10 Δεκεμβρίου 2022
Ο Λιονέλ Σκαλόνι αγκαλιά με τον Λιονέλ Μέσι μετά από την πρόκριση της Αργεντινής στα ημιτελικά του Μουντιάλ εις βάρος της Ολλανδίας | 10 Δεκεμβρίου 2022 @2022 NATACHA PISARENKO/AP IMAGES

Ο Λιονέλ Σκαλόνι ρωτήθηκε για την μελλοντική αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την εθνική Αργεντινής και υποστήριξε ότι δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να μπορεί να τον αντικαταστήσει.

Μετά την πρόσφατη δήλωση του Λιονέλ Μέσι, που επανέλαβε ότι δεν θα αγωνιστεί στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική Αργεντινής, μία από τις ερωτήσεις που δέχεται ο Λιονέλ Σκαλόνι στις συνεντεύξεις Τύπου αφορά αυτή.

Ενόψει του φιλικού με την Ινδονησία τη Δευτέρα (19/6) ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "αλμπισελέστε" υποστήριξε ότι δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να μπορεί να αντικαταστήσει τον Μέσι.

"Καταρχήν ο Μέσι είναι ακόμα στην εθνική ομάδα και δεν αξίζει να μιλάμε πια για αυτό το θέμα. Όλοι θα θέλαμε να παίζει για πάντα. Κάποια στιγμή θα φύγει και θα είναι μια πολύ θλιβερή μέρα για όλους

Ποιος θα τον αντικαταστήσει αύριο; Κανένας. Κανείς δεν μπορεί να παίξει όπως ο Μέσι. Αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την ομάδα να παίξει με τον ίδιο τρόπο γνωρίζοντας ότι είναι ένας παίκτης που δεν μπορεί να αντικατασταθεί.

Η ομάδα είναι εκπαιδευμένη να τα πάει εξίσου καλά και θα το προσπαθήσουμε. Κανείς δεν πρόκειται να παίξει στη θέση του Μέσι, αλλά κάποιος παίκτης θα κάνει κάτι παρόμοιο", είπε ο Σκαλόνι.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ