ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Σκαλόνι για Μέσι: "Ξέρει πώς να παίζει ποδόσφαιρο σήμερα και σε 10 χρόνια από τώρα"

Ο Λιονέλ Σκαλόνι αγκαλιά με τον Λιονέλ Μέσι μετά από την πρόκριση της Αργεντινής στα ημιτελικά του Μουντιάλ εις βάρος της Ολλανδίας | 10 Δεκεμβρίου 2022
Ο Λιονέλ Σκαλόνι αγκαλιά με τον Λιονέλ Μέσι μετά από την πρόκριση της Αργεντινής στα ημιτελικά του Μουντιάλ εις βάρος της Ολλανδίας | 10 Δεκεμβρίου 2022 @2022 NATACHA PISARENKO/AP IMAGES

Ο Λιονέλ Σκαλόνι χαρακτήρισε λογικές τις δηλώσεις του Λιονέλ Μέσι για το τελευταίο του Μουντιάλ και υποστήριξε πως στο Μαϊάμι ο σούπερ σταρ της Αργεντινής θα είναι χαρούμενος.

Ο Λιονέλ Μέσι επανέλαβε ότι δεν θα αγωνιστεί στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, στη χώρα της νέας ομάδας του, αν και άφησε μία... χαραμάδα ανοιχτή.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του φιλικού της Αργεντινής με την Αυστραλία, ο Λιονέλ Σκαλόνι σχολίασε τις δηλώσεις του Μέσι, χαρακτηρίζοντάς τες "συνετές και λογικές".

Αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του πρώην σταρ της Παρί στην Ίντερ Μαϊάμι, τονίζοντας ότι εκεί θα αισθάνεται χαρούμενος και ευτυχισμένος.

"Οι δηλώσεις του μου φαίνονται πολύ συνετές και δεν λέει ψέματα. Η πραγματικότητα είναι ότι θα δει τι θα συμβεί. Θα παρακολουθήσουμε την πρόοδό του και νομίζω ότι αυτό είναι το λογικό να κάνουμε. Το Μουντιάλ είναι πολύ μακριά και είναι πολύ προσεκτικός.

Το σημαντικό είναι ότι νιώθει καλά και ότι θέλει να παίξει. Με το πέρασμα του χρόνου θα δούμε πώς θα είναι και αν το κάνει, αυτό είναι το σημαντικό γιατί θα ξέρει πώς να παίζει ποδόσφαιρο σήμερα και σε δέκα χρόνια", είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της αλμπισελέστε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Pulga στην Ίντερ Μαϊάμι.

"Είμαι χαρούμενος που επέλεξε να παίξει σε έναν σύλλογο σε μια πόλη που πιστεύω ότι θα του φερθεί υπέροχα, όπου θα είναι. χαρούμενος παίζοντας ποδόσφαιρο, αυτό που θέλουμε όλοι.

Ανεξάρτητα από το πρωτάθλημα ή τη χώρα, είναι σημαντικό να νιώθει καλά, στο πρωτάθλημα και στον σύλλογο. Και νομίζω ότι θα έχει τις προϋποθέσεις για να τα πάει καλά εκεί, αυτό είναι το θέμα. Το έχει κερδίσει και του αξίζει".

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ MLS ΗΠΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ