ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σισέ: "Το δεύτερο γκολ το αφιέρωσα στην κόρη μου, που μου ζήτησε να σκοράρω"

Ο Σισέ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο
Ο Σισέ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο EUROKINISSI

Ο Παπέ Σισέ ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος που βοήθησε τον Ολυμπιακό να κερδίσει κόντρα στον ΟΦΗ με τα δύο γκολ που σημείωσε στο Γεντί Κουλέ.

Ο Παπέ Σισέ ήταν ευχαριστημένος που βοήθησε τον Ολυμπιακό να κερδίσει 3-1 τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ για τη δωδέκατη αγωνιστική της Super League Interwetten.

Παράλληλα αφιέρωσε ένα από τα δύο γκολ στην κόρη του, η οποία του ζήτησε γκολ από το τηλέφωνο και εκείνος κατάφερε να πετύχει δύο, ενώ το δεύτερο το αφιέρωσε στη μητέρα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σισέ: Για το ότι βοήθησε τον Ολυμπιακό να κερδίσει: "Είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Ήταν ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς. Είμαι χαρούμενος που έβαλα δύο γκολ και βοήθησα την ομάδα. Για έναν αμυντικό είναι παράξενο να βάζει χατ-τρικ, έφτασα πολύ κοντά, αλλά με εμπόδισε ο τερματοφύλακας".

Για το απόλυτο στα εκτός έδρας παιχνίδια: "Έχουμε κερδίσει όλα τα παχνίδια εκτός έδρας. Έχουμε καλή νοοτροπία, ο προπονητής κάνει πολύ καλή δουλειά. Είναι σημαντικό που κερδίζουμε όλα τα αποτελέσματα εκτός έδρας, μιας και δεν είναι κάτι εύκολο".

Για το που αφιερώνει το γκολ: "Το πρώτο το αφιερώνω στη μητέρα μου που είχε χθες γενέθλια και το δεύτερο στην κορή μου που μου είπε γκολ γκολ να βάλεις μπαμπά. Όταν το πέτυχε μου ήρθε εκείνη στο μυαλό".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ