ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ανοικτό να προλάβει τη ρεβάνς με τη Σλόβαν ο Σισέ

Ο Παπέ Σισέ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν
Ο Παπέ Σισέ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Παπέ Σισέ υπέστη διάταση των έσω θυλακοσυνδεσμικών στοιχείων της αριστερής ποδοκνημικής, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται μέρα με τη μέρα, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να είναι έτοιμος για τον επαναληπτικό με τη Σλόβαν.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Σλόβαν Μπρατισλάβας με 3-0 και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, ωστόσο ο μεγάλος άτυχος ήταν ο Παπέ Σισέ, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 75'.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι υπέστη διάταση των έσω θυλακοσυνδεσμικών στοιχείων στην αριστερή ποδοκνημική και υπολογίζεται ότι θα απουσιάζει για περίπου μια εβδομάδα, με την κατάστασή του να εξετάζει μέρα με τη μέρα.

Αυτό αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να είναι διαθέσιμος για τον επαναληπτικό με τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα την ερχόμενη Πέμπτη (26/08). Πάντως ο Πέδρο Μαρτίνς το πιθανότερο είναι ότι δεν θα ρισκάρει με την κατάστασή του, καθώς οι ερυθρόλευκοι έχουν πάρει ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πορτογάλος τεχνικός στις δηλώσεις του στη NOVA, ανέφερε ότι ο Σενγαλέζος κεντρικός αμυντικός θα χάσει τη ρεβάνς με τους Σλοβάκους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ