ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σισέ - Μπεργκ: Το SPORT24 υποδέχθηκε τους Legends του Παναθηναϊκού στην επιστροφή τους στην Ελλάδα

Ο Τζιμπρίλ Σισέ κατά την άφιξή του στην Αθήνα
Ο Τζιμπρίλ Σισέ κατά την άφιξή του στην Αθήνα ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Τζιμπρίλ Σισέ και ο Μάρκους Μπεργκ έφτασαν το Σάββατο (21/01) στη χώρα μας ενόψει της βράβευσής τους από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και το SPORT24 βρέθηκε στην άφιξή τους.

Το βράδυ της Κυριακής το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ (22/1, 19:30, COSMOTE SPORT 1 HD και live από το SPORT24) ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Super League.

Η αναμέτρηση θα έχει δεδομένα μια ιδιαίτερη στιγμή αφού η πράσινη ΠΑΕ θα βραβεύσει δύο από τους μεγαλύτερους σκόρερ της σύγχρονης ιστορίας της.

Ο λόγος φυσικά για τους Τζιμπρίλ Σισέ και Μάρκους Μπεργκ οι οποίοι θα βραβευτούν στην ανάπαυλα της μεγάλης αναμέτρησης όπως έχουν πράξει και με άλλους παίκτες τους οι πράσινοι.

Ευδιάθετος κατά την άφιξή του ο Μάρκους Μπεργκ
Ευδιάθετος κατά την άφιξή του ο Μάρκους Μπεργκ ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Το απόγευμα του Σαββάτου (21/01) οι δύο σπουδαίοι παίκτες έφτασαν στη χώρα μας με λίγη ώρα διαφορά και το SPORT24 βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να τους υποδεχτεί.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πρώτος χρονικά έφτασε ο Μάρκους Μπεργκ, ενώ λίγη ώρα αργότερα έφτασε και η πτήση του Τζιμπρίλ Σισέ χωρίς οι δυο τους να συναντηθούν. Μάλιστα, η άφιξή τους είχε γίνει γνωστή με αποτέλεσμα να υπάρξει και μια μικρή υποδοχή.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ μοίρασε πολλά αυτόγραφε σε μικρούς φίλους του Τριφυλλιού που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο
Ο Τζιμπρίλ Σισέ μοίρασε πολλά αυτόγραφε σε μικρούς φίλους του Τριφυλλιού που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Συγκεκριμένα, φίλοι των πρασίνων όλων των ηλικιών βρέθηκαν στο αεροδρόμιο με τον Τζιμπρίλ Σισέ να υπογράφει αυτόγραφα και να βγάζει φωτογραφίες μαζί τους.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ χαμογελάει κατά την άφιξή του στη χώρα μας
Ο Τζιμπρίλ Σισέ χαμογελάει κατά την άφιξή του στη χώρα μας ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Δεδομένα τόσο ο Γάλλος, όσο και ο Μάρκους Μπεργκ αναμένεται να αποθεωθούν στο γήπεδο της Λεωφόρου αφού αμφότεροι είχαν αποκτήσει ιδιαίτερη σχέση με τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Το VIDEO του SPORT24 από την άφιξη του Μάρκους Μπεργκ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ