ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σισέ: "Κάντε με περήφανο... σας πιστεύω"

Σισέ: "Κάντε με περήφανο... σας πιστεύω"
INTIME SPORTS

Καλή τύχη στα παιδιά (συμπαίκτες) του ευχήθηκε ο Σισέ μέσω twitter στέλνοντας την προτροπή του για το ντέρμπι. "Κάντε με περήφανο, σας πιστεύω".

Καθ' οδόν για την Νάπολι ενόψει του Σαββατιάτικου ντέρμπι με την Νάπολι και ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει το μυαλό του στον Παναθηναϊκό και το ματς με τον Ολυμπιακό.

Μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Twitter, ο Γάλλος σταρ ζήτησε από τους πρώην συμπαίκτες του να νικήσουν στο Καραϊσκάκη δείχνοντας παράλληλα ότι τους πιστεύουν.

Για μια ακόμα φορά ο Τζιμπρίλ Σισέ απέδειξε πως δεν ξεχνάει στιγμή την πρώην ομάδα του και δεν θα μπορούσε να παραλείψει να στείλει το μήνυμα του για το ντέρμπι με τον "αιώνιο" αντίπαλο.

"Θέλω να ευχηθώ καλή τύχη στα παιδιά μου στον Παναθηναϊκό για το ντέρμπι" είπε αρχικά ο Γάλλος επιθετικός της Λάτσιο και συμπλήρωσε δείχνοντας την πίστη του στην ομάδα του "τριφυλλιού": "Παιδιά, κάντε με περήφανο, σας πιστεύω".

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Γάλλος επιθετικός εδώ και λίγες μέρες ζει σε ρυθμούς ντέρμπι θέλοντας μια "εκδίκηση" για τα περσινά. Ο Γάλλος σταρ δεν έχει ξεχάσει τον τρόπο με τον οποίο ηττήθηκε το "τριφύλλι" στο "Γ. Καραϊσκάκης" και ζήτησε από τον φετινό πρωταγωνιοτή Λέτο να πετύχει δύο γκολ.

"Bro, I want 2 goal against the red", είχε γράψει στη σελίδα του Λέτο, ο Γάλλος άσος της Λάτσιο και περιμένει από τον "Hermano" (σ.σ. αδερφός) να πραγματοποιήσει την επιθυμία του.

Δείτε, το τρέιλερ του Sport24.gr για το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ