ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σισέ: “Είμαι πραγματικά απογοητευμένος…”

INTIME SPORTS

Ο Τζιμπρίλ Σισέ τόνισε μέσω Twitter ότι είναι σοκαρισμένος από ό,τι συνέβη στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, ενω υπογράμμισε ότι τον πληγώνουν τα σχόλια που γίνονται για τους οπαδούς του "τριφυλιού".

“Γεια σας παιδιά. Είμαι σοκαρισμένος για αυτό που έγινε στο Παναθηναϊκός -Ολυμπιακός. Σκηνές σαν αυτές δεν έπρεπε να είχαν συμβεί. Είναι απαράδεκτες.

Και με πληγώνει ακόμα περισσότερο όταν ακούω σχόλια για τους οπαδούς του ΠΑΟ αλλά πρέπει να πω ότι είμαι πραγματικά απογοητευμένος. Αγαπώ το σύλλογο.

Δείτε τι έγραψαν τα ξένα ΜΜΕ για τα επεισόδια στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Και αγαπάω τους οπαδούς του Παναθηναϊκού αλλά αυτό που έγινε χθες το βράδυ είναι απαράδεκτο”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Γάλλος σούπερ σταρ μέσα από το λογαριασμό που διατηρεί στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε και τις “ντόπες” ηθικού του Σισέ σε παίκτες και οπαδούς του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ