ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σιώπης: "Στη φιέστα έπαιζε ποντιακή λύρα, δεν ένιωσα ξένος ούτε μία στιγμή"

Ο Μανώλης Σιώπης
Ο Μανώλης Σιώπης PRINT SCREEN INSTAGRAM

Ο Μανώλης Σιώπης σ' ένα video-απολογισμό της σεζόν που πέρασε στην Τράμπζονσπορ μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την τρέλα των Τούρκων οπαδών, το πώς έζησε τη φιέστα, ενώ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον Τάσο Μπακασέτα.

Μετά από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν στην Τράμπζονσπορ, όπου ο Μανώλης Σιώπης κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα στην καριέρα του δημοσίευσε ένα video στα social media, όπου κάνει τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε.

Ο Έλληνας διεθνής αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία της τουρκικής ομάδας, τη φιέστα με τα 80 καράβια στη μαύρη θάλασσα, τονίζοντας ότι οι οπαδοί της αγαπούν τρελά την Τράμπζονσπορ.

Μάλιστα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον συμπαίκτη του Τάσο Μπακασέτα, τον οποίο ευχαρίστηση για τη στήριξή και τη βοήθειά του.

Μεταξύ άλλων είπε:"Ήταν ο πρώτος τίτλος μου (στην Τράμπζονσπορ). Απίστευτα συναισθήματα, το ζούσαμε τους τελευταίους τρεις μήνες πολύ έντονα. Είναι μία μοναδική στιγμή που θα τη θυμάμαι για πάντα στη ζωή μου, όπως θα θυμάμαι το πρωτάθλημα, έτσι θα θυμάμαι και όλες αυτές τις στιγμές.

Όταν πήγαμε με την ομάδα στο γήπεδο με το καράβι και γύρισα και είδα 80 καράβια με τους οπαδούς μας, ήταν κάτι μοναδικό, πιστεύω δεν θα το ξαναζήσω ποτέ. Αυτή η τρέλα που έχουν είναι μοναδική, είναι απίστευτη, έπαθα σοκ.

Όταν έφτασα στην Τραπεζούντα και είδα τόσους δημοσιογράφους και τόσο κόσμο να περιμένει για έναν ποδοσφαιριστή, καταλάβαινα ότι έχω να κάνω με μια τεράστια ομάδα και πολύ μεγάλες προσδοκίες. Το πρώτο πράγμα που είχα στο μυαλό μου ήταν ότι ήρθα για να πάρω το πρωτάθλημα.

Πολύ σημαντικό λιθαράκι σε όλη αυτή την πορεία μου στην Τράμπζονσπορ ήταν ο Μπακασέτας. Από την άποψη προσαρμογής, ήταν ήδη έξι μήνες αυτός και με βοήθησε να προσαρμοστώ, αλλά και με πράγματα που έχουν να κάμνουν με το αγωνιστικό κομμάτι. Το μόνο που έχω να του πω είναι ένα "ευχαριστώ", αλλά είναι κάτι παραπάνω από φίλος.

Γουστάρω πάρα πολύ να υπάρχει πίεση από τον κόσμο, μου δίνει κίνητρο και αυτή η τρέλα τους με βοήθησε να είμαι ακόμα καλύτερος μέσα στο γήπεδο. Η ατμόσφαιρά είναι μαγική".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ