ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Σιόντης πριν τον Χαριστέα

Σιόντης πριν τον Χαριστέα

Την απόκτηση του Στέφανου Σιόντη για τον επόμενο χρόνο, ανακοίνωσε επίσημα την Τετάρτη, ο Παναιτωλικός. Το δήλωσε ο παίκτης.

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Παναιτωλικού συνεχίζονται και την Τετάρτη εν αναμονή της μεταγραφής-"βόμβα" που ακούει στο όνομα Άγγελος Χαριστέας, η ομάδα του Αγρινίου γνωστοποίησε την απόκτηση του Στέφανου Σιόντη.

Ο 24χρονος μέσος σε συνάντηση του με τη διοίκηση της ΠΑΕ συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση ανέφερε:" Την κυανοκίτρινη φανέλα του Παναιτωλικού θα φοράει τον επόμενο χρόνο ο Στέφανος Σιόντης. Σε συνάντησή του με τη διοίκηση της ΠΑΕ συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους.

Ο γεννημένος στις 04.09.1987 ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία με τον Παναθηναϊκό, την Κέρκυρα και την Καβάλα".

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού τόνισε: «Ε ίμαι χαρούμενος που έρχομαι σε μια ομάδα με διψασμένο κόσμο. Υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω τον Παναιτωλικό για το καλύτερο».

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ