ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σίμος: "Αν δώσουμε το μάξιμουμ έχουμε πιθανότητες για αποτέλεσμα κόντρα στην Πορτογαλία"

Ο Γιώργος Σίμος σε προπόνηση της Εθνικής Ελπίδων
Ο Γιώργος Σίμος σε προπόνηση της Εθνικής Ελπίδων EUROKINISSI

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων για το καθοριστικό ματς της Τρίτης (29/3) κόντρα στην Πορτογαλία με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Σίμο να πιστεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα αρκεί οι παίκτες του να τα δώσουν όλα.

Η Εθνική Ελπίδων ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον σημαντικό αγώνα με την Πορτογαλία ο οποίος θα διεξαχθεί την Τρίτη (29/3, 19:00 LIVE από το SPORT24) στην Τρίπολη και το "Θ. Κολοκοτρώνης".

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Σίμος ο οποίος είδε να ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα εστίασε στην ανάγκη να επιδείξει η ελληνική ομάδα τη μέγιστη δυνατή αγωνιστική διάθεση για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Έλληνας τεχνικός είπε:

"Ολοκληρώσαμε την προετοιμασία μας και είναι σημαντικό ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές μας είναι υγιείς και έτοιμοι για τον σημαντικό αγώνα με την Πορτογαλία. Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες σε αυτόν τον θεσμό τα τελευταία χρόνια.

Στόχος μας είναι να επιδείξουμε τη μέγιστη δυνατή αγωνιστικότητα και να φτάσουμε στην καλύτερη δυνατή απόδοση που θέλουμε και μπορούμε. Κάνοντας τα παραπάνω έχουμε καλές πιθανότητες να διεκδικήσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα για τη συνέχεια".

To 27ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-21 θα διεξαχθεί 9 Ιουνίου-2 Ιουλίου 2023 στη Ρουμανία και στη Γεωργία. Θα πάρουν μέρος 16 ομάδες. Η Ρουμανία και η Γεωργία ως διοργανώτριες, οι εννέα πρώτες από τους προκριματικούς ομίλους, η καλύτερη δεύτερη ομίλου και οι τέσσερις ομάδες που θα προκύψουν από τα τέσσερα ζευγάρια των δευτέρων των υπολοίπων οκτώ ομίλων.

Σφυρίζει ο Φάμπιο Μαρέσκα

Ο 41ός ετών Ιταλός Φάμπιο Μαρέσκα θα είναι διαιτητής στο παιχνίδι. Η Ελληνική ομάδα τον έχει βρει στον δρόμο της μόνο μια φορά. Στις 17 Σεπτεμβρίου 2020 είχε «σφυρίξει» στο Ηράκλειο το ματς ΟΦΗ – Απόλλων Λεμεσού 0-1 για το UEFA Europa League. Βοηθοί θα είναι ο Μάρκο Μπρέσμες και ο Τζιοβάνι Μπατσίνι, τέταρτος ο Λούκα Μάσιμι. Προπονητής του ΟΦΗ ήταν ο Γιώργος Σίμος.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ