EURO 2020

Σιμόν: "Θα έδινα το βραβείο του MVP στον Ζόμερ"

Ο Ουνάι Σιμόν στην αναμέτρηση της Ισπανίας με την Ελβετία για τα προημιτελικά του Euro 2020
Ο Ουνάι Σιμόν στην αναμέτρηση της Ισπανίας με την Ελβετία για τα προημιτελικά του Euro 2020 © 2021 KIRILL KUDRYAVTSEV / POOL AFP/ AP IMAGES

Ο Ουνάι Σιμόν θεωρεί ότι ο Γιαν Ζόμερ είναι αυτός που αξίζει το βραβείο του MVP, καθώς ήταν εξαιρετικός στην αναμέτρηση της Ισπανίας με την Ελβετία.

Ο Ουνάι Σιμόν στις δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Ισπανίας με την Ελβετία για τα προημιτελικά του Euro 2020, τόνισε ότι καλύτερος παίκτης του παιχνιδιού έπρεπε να αναδειχθεί ο Ζόμερ, αν και οι Ελβετοί γνώρισαν την ήττα.

Παράλληλα ο τερματοφύλακας της Αθλέτικ Μπιλμπάο τόνισε ότι οι συμπαίκτες του πρέπει να ξεκουραστούν ενόψει των ημιτελικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Ο Ισπανός πορτιέρε ανέφερε αμέσως μετά το ματς τα εξής: "Ειλικρινά, θα έδινα το βραβείο του MVP στον Γιαν Ζόμερ. Έπιασε ένα πέναλτι και έκανε δύο εντυπωσιακές επεμβάσεις".

Όσον αφορά τον ημιτελικό αλλά και τον πανηγυρισμό του μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Οϊαρθάμπαλ: "Πρέπει να πάμε στα ημιτελικά φρέσκοι, αισιόδοξοι και με το κεφάλι ψηλά. Πρέπει να κερδίσουμε το Euro".

"Στους πανηγυρισμούς μου βγήκε όλη η ένταση, αλλά αυτό ήταν κάτι που μου είπε το σώμα μου να κάνω. Ήταν μια στιγμή ευφορίας. Δεν έπρεπε να φτάσουμε μέχρι εκεί (τα πέναλτι), αλλά ήμασταν τυχεροί. Το κέρμα έπεσε στην πλευρά μας".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ