ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Σιμντ: "Δεν είχα λόγο να αλλάξω τα πράγματα"

Ο τεχνικός της Αϊντχόφεν Ρότζερ Σιμντ στο ματς με τον Ολυμπιακό
Ο τεχνικός της Αϊντχόφεν Ρότζερ Σιμντ 2021 PETER DEJONG/ASSOCIATED PRESS

Ο τεχνικός της Αϊντχόφεν, Ρότζερ Σιμντ, στις δηλώσεις του τοποθετήθηκε για το γεγονός ότι δεν έκανε αλλαγές μέχρι το 90' στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Η Αϊντχόφεν νίκησε με 2-1 τον Ολυμπιακό αλλά αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League με τον τεχνικό των Ολλανδών, Ρότζερ Σιμντ, να τοποθετείται για το γεγονός πως δεν έκανε αλλαγές στην αναμέτρηση μέχρι το 90'.

Ο έμπειρος προπονητής ευχήθηκε καλή τύχη στους ερυθρόλευκους στη συνέχεια του Europa League ενώ σημείωσε πως είναι ικανοποιημένος που η ομάδα ου έπαιξε καλό ποδόσφαιρο ακόμα και αν δεν πέρασε στην επόμενη φάση.

Για τον αποκλεισμό με το γκολ στο τέλος και αν τον πλήγωσε: "Η ομάδα μου έπαιξε αρκετά καλά, έκανε φάσεις, σίγουρα ένα γκολ στο τέλος σε πληγώνει αλλά θα με πλήγωνε περισσότερο αν δεν παίζαμε καλά. Εμείς όμως παίξαμε καλά, κάναμε φάσεις, βάλαμε δύο γκολ και είμαι περήφανος για τους παίκτες μου".

Για το γεγονός πως δεν έκανε αλλαγές μέχρι το 90: "Θεωρούσα πως οι παίκτες που είχα στον αγωνιστικό χώρο τα πήγαιναν εξαιρετικά στο ματς οπότε τους άφησα μέχρι τέλους, τα πήγαιναν καλά, ήξεραν τον αντίπαλο, δεν είδα κάποιο λόγο για να αλλάξω τα πράγματα".

Για το κλειδί της πρόκρισης: "Το ότι ο Ολυμπιακός πέτυχε το τελευταίο γκολ. Νομίζω ότι ήταν μια ισορροπημένη αναμέτρηση. Στο τέλος ίσως ήταν ποιο τυχεροί από εμάς και για αυτό πήραν την πρόκριση. Τους εύχομαι τα καλύτερα".

TAGS ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ