ΓΙΟΥΡΟ QUIZ

Δείτε το έκτο ΓΙΟΥΡΟ QUIZ με τον Πέτρο Πολυχρονίδη

Δείτε το έκτο ΓΙΟΥΡΟ QUIZ με τον Πέτρο Πολυχρονίδη

Το νέο SPORT24 και η BWIN σας προσκαλούν στο έκτο ΓΙΟΥΡΟ QUIZ με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη. Συντονιστείτε την Δευτέρα 5/7 στις 21:00 στο SPORT24.

Μια ανάσα μας χωρίζει από τον μεγάλο τελικό του ΓΙΟΥΡΟ QUIZ! Το πρώτο online live τηλεπαιχνίδι έρχεται ξανά στο νέο SPORT24 από την BWIN την Δευτέρα 5/7 στις 21:00 με παρουσιαστή τον αγαπημένο σε όλους, Πέτρο Πολυχρονίδη.

Οι κανόνες είναι πολύ απλοί. Ο Πέτρος Πολυχρονίδης αναζητά τον Euro master, αυτόν δηλαδή που θα απαντήσει και σωστά και γρήγορα στις 10 ερωτήσεις του QUIZ κι εσύ μπορεί να είσαι ο επόμενος. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο play.sport24.gr και να δηλώσεις συμμετοχή.

Ραντεβού στον τελικό

Στο έκτο ΓΙΟΥΡΟ QUIZ έχετε όλοι τη δυνατότητα να συμμετέχετε - μέχρι 10.000 άτομα. Στο έβδομο και τελευταίο ΓΙΟΥΡΟ QUIZ θα διαγωνιστούν 30 άτομα. Οι πέντε πρώτοι των 6 προηγούμενων quiz για να κερδίσει κάποιος από αυτούς το μεγάλο έπαθλο.

Για να είστε ανάμεσα στους τυχερούς, θα πρέπει όμως πρώτα να παίξετε. Και για να παίξετε θα πρέπει να ακολουθήσετε μια πολύ απλή διαδικασία.

Βήμα 1: Επιλέγετε αν θα παίξετε από το κινητό σας, το tablet σας ή τον υπολογιστή σας

Βήμα 2: Μπαίνετε στο play.sport24.gr

Βήμα 3: Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας για να προλάβετε μία από τις 10.000 θέσεις συμμετοχής στο quiz της ημέρας

Βήμα 4: Συντονίζεστε στο SPORT24 την Παρασκευή στις 21:00 για να παίξετε μαζί μας.

Μόλις το ΓΙΟΥΡΟ QUIZ ξεκινήσει θα πρέπει απλά να δώσετε τις απαντήσεις σας στις ερωτήσεις μας και να περιμένετε να δείτε πώς τα πήγατε.

Ραντεβού την Δευτέρα 5/7 στις 21:00 στο SPORT24!

Δείτε εδώ τους όρους και τις προϋποθέσεις για τον διαγωνισμό που θα έχουμε στο πρώτο τηλεπαιχνίδι.

TAGS ΓΙΟΥΡΟ QUIZ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ