ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Σιμεόνε: "Η Ισπανία δεν είναι ρατσιστική χώρα, η επίθεση στον Βινίσιους μάς δίνει ευκαρία να βελτιωθούμε"

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε © 2022 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε αναφέρθηκε στην ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο Βινίσιους στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Βαλένθια τονίζοντας πως πρόκειται για ένα κοινωνικό πρόβλημα.

Η ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο Βινίσιους στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Βαλένθια την περασμένη Κυριακή έχει ταρακουνήσει ολόκληρη την Ισπανία.

Για το θέμα αναφέρθηκε και ο προπονητής της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος μίλησε για ευκαιρία μέσα από τέτοια περιστατικά: "Μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε πράγματα για να βελτιωθούμε. Από αυτές τις κατατάστασεις που είναι συνεχόμενες, ας δούμε τους ανθρώπους που τα κάνουν.

Πηγαίνει πιο βαθιά. Είναι νεαρά αγόρια που δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν. Είναι μία τέλεια ευκαιρία να πούμε αρκετά. Δεν είναι πρόβλημα του ποδοσφαίρου, είναι κοινωνικό".

Ο Βινίσιους χαρακτήρισε την Ισπανία ρατσιστική χώρα, με τον Σιμεόνε να διαφωνεί, αλλά να τονίζει πως τέτοια περιστατικά δεν γίνονται μόνο στα γήπεδα, αλλά και στους δρόμους.

"Η Ισπανία δεν είναι ρατσιστική χώρα. Είναι σαφές πως όταν προκύπτουν τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να τους δίνεις την απαραίτητη προβολή. Αυτό συμβαίνει και καθημερινά στους δρόμους" δήλωσε.

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ