ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Σημείο αναφοράς στην επίθεση της Ίντερ"

"Σημείο αναφοράς στην επίθεση της Ίντερ"
INTIME SPORTS

Και η... Μητρογλομανία συνεχίζεται. Άλλη μια ιστοσελίδα του εξωτερικού έρχεται να αποθεώσει τον Κώστα Μήτρογλου, σημειώνοντας πως είναι ο ιδανικός παίκτης, ικανός να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην γραμμή κρούσης της Ίντερ.

Η... τρελή σεζόν που πραγματοποιεί ο Κώστας Μήτρογλου έχει ως αποτέλεσμα να σκοράρει ασταμάτητα με την φανέλα του Ολυμπιακού αλλά και να απασχολεί σε καθημερινή βάση τα ρεπορτάζ μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ τα οποία θέλουν τον "πιστολέρο" να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων όπως η Λίβερπουλ, Ντόρτμουντ, Άρσεναλ, Τότεναμ, Ίντερ.

Η ιταλική έκδοση της ιστοσελίδας " www.goal.com ", ασχολείται με το φαινόμενο Μήτρογλου, τονίζοντας πως πιθανότατα πρόκειται για έναν από τους πλέον πολυσυζητημένους παίκτες στην Γηραιά Ήπειρο.

"Το νέο όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου είναι ο Κώστας Μήτρογλου. Ήταν το προπύργιο της Εθνικής Ελλάδας για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας το επόμενο καλοκαίρι, σκοράροντας τρία γκολ συνολικά απέναντι στην Ρουμανία. Απολαμβάνει τιμές ήρωα σε μια χώρα που έχει ανάγκη από έναν τέτοιο.

Αγωνίζεται στον Ολυμπιακό αλλά είναι ξεκάθαρο πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να συνεχίσουμε τον βλέπουμε στην ελληνική Super League. Έχει πολλές πιθανότητες να αποδειχθεί η μεταγραφή του καλοκαιριού για όποιο κλαμπ τον αποκτήσει", σημειώνεται χαρακτηριστικά στο κείμενο, όπου γίνεται μια καταγραφή των πεπραγμένων του Μήτρογλου την φετινή σεζόν αλλά και στο ενδιαφέρον που υπάρχει από συλλόγους μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

"Σε μεγάλη ανάγκη ενός ικανού σκόρερ βρίσκεται η Ίντερ, καθώς ο Ντιέγκο Μιλίτο παραμένει ανενεργός. Είναι μια ομάδα στην οποία ταιριάζει απόλυτα ο Έλληνας διεθνής επιθετικός, που θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει σημείο αναφοράς στην γραμμή κρούσης των "νερατζούρι" και όχι απλά να έχει συμπληρωματικό ρόλο δίπλα σε κάποιον άλλο στράικερ", καταλήγει το αφιέρωμα της ιστοσελίδας για τον 25χρονο φορ του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ