ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σημαντική διαφορά με Σιμάο

Σημαντική διαφορά με Σιμάο
INTIME SPORTS

Ναύαγιο προέκυψε στην πρώτη συζήτηση του εκπροσώπου του Σιμάο με τον Γόντικα, αφού η υπάρχει διαφορά στο οικονομικό για την ανανέωση του μέσου από την Μοζαμβίκη.

Ο εκπρόσωπος του Σιμάο και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας συναντήθηκαν την Δευτέρα για την ανανέωση του συμβολαίου του μέσου του "τριφυλλιού".

Ωστόσο, οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν παρόλο που η συζήτηση έγινε σε άριστο κλίμα. Ο λόγος πως η διαφορά στο οικονομικό μέρος με την πρόταση που έκανε ο Έκτορ Περάλτα είναι μεγάλη με τα όσα του έδινε και σκέφτονταν να του δώσει ο Παναθηναϊκός.

Αν και η επιθυμία του Σιμάο Μάτε Τζούνιορ είναι να παραμείνει στο "τριφύλλι" οι δελεαστικές προτάσεις που έχει ο μανατζέρ του από ομάδες του εξωτερικού δεν αποκλείεται να επιφέρουν "ναυάγιο" στις τελικές συζητήσεις των δύο πλευρών, με τον Περάλτα να ζητάει κάτι παραπάνω από τα διπλά χρήματα που λαμβάνει σήμερα ο παίκτης (το συμβόλαιό του είναι 250.000 και ζητάνε τουλάχιστον 650.000 ευρώ).

Εξάλλου τα οικονομικά δεδομένα για την ώρα του συλλόγου δεν μπορούν να επιφέρουν μια θετική εξέλιξη και συμφωνία γεγονός που δίνει το δικαίωμα στον παίκτη από τον Ιανουάριο να έχει επαφές με όποια ομάδα θέλει για να εξασφαλίσει το καλύτερο για το μέλλον του.

Το δεδομένο για την ώρα είναι πως υπάρχει ένα χάσμα που δύσκολα μπορεί να καμφθεί ωστόσο θα υπάρξει σύντομα και πάλι συνάντηση με στόχο να βρεθεί η "χρυσή" τομή και να δώσουν τα χέρια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ