PREMIER LEAGUE

Σίλβα: "Σχεδόν τέλειο το πρώτο μας 45λεπτο επί της Λίβερπουλ"

Ο Μάρκο Σίλβα στον πάγκο της Φούλαμ στο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Λίβερπουλ | 6 Αυγούστου 2022
Ο Μάρκο Σίλβα στον πάγκο της Φούλαμ στο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Λίβερπουλ | 6 Αυγούστου 2022 @2022 IAN WALTON/AP IMAGES

Ο Μάρκο Σίλβα τόνισε πως Φούλαμ ήταν άριστα οργανωμένη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό στο 2-2 επί της Λίβερπουλ ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην παρουσία του Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς που ήταν επιβλητικός στην επίθεση των κότατζερς.

Η Φούλαμ πανηγύρισε πέρυσι την κατάκτηση της Championship που της έδωσε το απευθείας εισιτήριο για την άνοδο και στην πρώτη της παράσταση στην Premier League έδειξε πως μόνο τυχαία δεν εκτοξεύτηκε στην κατηγορία των μεγάλων.

Θύμα της ήταν η Λίβερπουλ, την οποία υποχρέωσε να αφήσει δύο πολύτιμους πόντους στην κούρσα του τίτλου (2-2), με τον Μάρκο Σίλβα να απονείμει τα εύσημα στην ομάδα του και ειδικά στον Αλεκσάντρ Μίτροβιτς.

"Θα πρέπει να σεβόμαστε την τεράστια ποιότητα που έχουν, όμως πρέπει να κάνουμε και εμείς τη δουλειάς και να έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας.

Δείξαμε φανταστική οργάνωση από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα. Κάναμε ένα σχεδόν τέλειο πρώτο μέρος, όσον αφορά στο πώς δουλέψαμε και ελέγξαμε το ματς", δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος, πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, για να προσθέσει:

"Ξέρω την ποιότητα του Μίτροβιτς. Είμαι εδώ για να παίρνω το μάξιμουμ από τους παίκτες και συνεχίζουμε από εκεί που μείναμε την περασμένη σεζόν. Ο Μίτροβιτς δεν είναι μόνο γκολ.

Έκανε τρομέρη δουλειά για την ομάδα του, με την πίεσή του, με τη βοήθειά του στη μεσαία γραμμή και στους αμυντικούς, θα ήταν αρκετά όλα αυτά ακόμα και αν δεν είχε σκοράρει.

Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους, από τον Μάρεκ στον "Μίτρο", όμως η δουλειά που έκανε χωρίς τη μπάλα αυτό το απόγευμα ήταν φανταστική".

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ