PREMIER LEAGUE

Φούλαμ - Λίβερπουλ 2-2: Γκέλα για τους "reds" με υπογραφή Μίτροβιτς και Μάρκο Σίλβα

Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε
Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε @ 2022 IAN WALTON / AP IMAGES

Η Λίβερπουλ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Φούλαμ στο Κρέιβεν Κότατζ στην πρεμιέρα της Premier League. Δύο γκολ πέτυχε ο Μίτροβιτς για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα, γκολ και ασίστ ο Νούνιες στο ντεμπούτο του στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Η Φούλαμ σόκαρε τη Λίβερπουλ στην πρεμιέρα της Premier League, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα, ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, ο οποίος συνεχίζει να σκοράρει και στην Premier League, μετά την εκπληκτική περσινή σεζόν στην Championship, στην οποία πέτυχε 43 γκολ σε 45 συμμετοχές.

Ο Σέρβος φορ πέτυχε και τα δύο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο, ξεκινώντας ονειρικά τη σεζόν. Καλή εκκίνηση στην Premier League έκανε και ο Ντάργουιν Νούνιεζ, ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ και μοίρασε την ασίστ στο γκολ του Σαλάχ, ερχόμενος από τον πάγκο.

Το ματς

Η Φούλαμ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και είχε τις στιγμές της για να βρει το γκολ στο 32'. Οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα αναπτύχθηκαν ωραία από τα δεξιά. Ο Τετέ έκανε μια εξαιρετική σέντρα από τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Σέρβος επιθετικός νίκησε κατά κράτος στον αέρα τον Άρνολντ και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Λίβερπουλ μετά το 15ο λεπτό πήρε τα ηνία του αγώνα. Στο 39' έφτασε πολύ κοντά στο να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, ωστόσο το σουτ του Ντίαζ μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι reds έφεραν το ματς στα ίσια στο 64ο λεπτό, με τον Νούνιεζ να πετυχαίνει ένα εκπληκτικό γκολ. Ο Σαλάχ μπήκε μέσα στην περιοχή από τα δεξιά και έκανε το γύρισμα με τον Ουρουγουανό φορ με ένα εξαιρετικό τακουνάκι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με εκπληκτικό σουτ.

Οκτώ λεπτά μετά οι Λονδρέζοι ανέκτησαν το προβάδισμα στο σκορ. Ο Μίτροβιτς κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Φαν Ντάικ, με το VAR να επιβεβαιώνει την απόφαση του διαιτητή. Ο Σέρβος φορ ανέλαβε την εκτέλεση και παρόλο που ο Άλισον έπεσε σωστά δεν κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ.

Η Λίβερπουλ ωστόσο κατάφερε να φέρει ξανά το παιχνίδι στα ίσια με τους Σαλάχ και Νούνιεζ να "χτυπούν ξανά". Αυτή τη φορά ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός ήταν αυτό που χρίστηκε σκόρερ και έσωσε την παρτίδα για τη Λίβερπουλ. Στο φινάλε οι παίκτες του Κλοπ προσπάθησαν να πετύχουν την ολική ανατροπή, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Φούλαμ: Ροντάκ, Τετέ, Τόσιν, Ριντ (90+4' Ντάφι), Κεμπάνο (66' Σόλομον), Μίτροβιτς, Ριμ, Κόρδοβα – Ριντ, Περέιρα (89' Κέρνεϊ), Παλίνια, Ρόμπινσον.

Λίβερπουλ: Άλισον, Τρεντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο (59' Μίλνερ), Τιάγκο (51' Έλιοτ), Χέντερσον, Σαλάχ, Φιρμίνο (51' Νούνιεζ), Ντίας (78' Καρβάλιο).

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Premier League

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS PREMIER LEAGUE ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ