ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Σίλβα για Χάλαντ: "Έχει την ίδια πείνα για γκολ όπως και ο Ρονάλντο"

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Λειψία
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Λειψία © 2023 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ο Μπερνάρντο Σίλβα παρομοίασε τον Έρλινγκ Χάλαντ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, υποστηρίζοντας ότι έχουν ομοιότητες μεταξύ τους, όπως η πείνα τους για γκολ.

Στη μεγάλη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Άρσεναλ, ο Έρλινγκ Χάλαντ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα και έφτασε τα 33 γκολ του στη φετινή Premier League και τα 49 σε όλες τις διοργανώσεις

Ο συμπαίκτης του στους Πολίτες, Μπερνάρνο Σίλβα, τον παρομοίασε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, υποστηρίζοντας ότι σαν παίκτες έχουν κάποια κοινά στοιχεία.

Ένα από αυτά είναι η "πείνα" τους να σκοράρουν.

"Ο Έρλινγκ και ο Κριστιάνο είναι διαφορετικές προσωπικότητες. Είναι πολύ διαφορετικά παιδιά. Αλλά στο γήπεδο, νομίζω ότι μπορείς να βρεις μερικές ομοιότητες μεταξύ τους.

Όταν είναι μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο Έρλινγκ έχει αυτή την πείνα να σκοράρει, όπως κι ο Κριστιάνο. Όταν η μπάλα είναι κοντά στον στόχο, αυτοί είναι πάντα εκεί και έχουν την ικανότητα να μυρίζουν πού θα πέσει η μπάλα.

Ο Κριστιάνο είναι επίσης έτσι - και αυτή είναι η ομοιότητα. Εκτός αυτού, είναι διαφορετικοί παίκτες και διαφορετικοί άνθρωποι. Αλλά αυτή η πείνα να θέλουν να σκοράρουν και να σκοράρουν και να σκοράρουν, για να βοηθήσουν την ομάδα, είναι κοινό τους γνώρισμα", είπε ο Πορτογάλος.

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ