ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σίλβα: "Χαρούμενος για όσα έχω ζήσει"

Σίλβα: "Χαρούμενος για όσα έχω ζήσει"

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα μίλησε για τις συγκινητικές στιγμές που έζησε σήμερα στο ΟΑΚΑ, τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και την αγάπη που έχει εισπράξει από αυτούς. Λουίς Γκαρθία: "Στόχο μας... να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ"

Ο ΜVP του ματς με τον ΠΑΟΚ και πρόσωπο του αγώνα, Ζιλμπέρτο Σίλβα, αρχικά αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ, τονίζονταςι: "Νομίζω ότι ήταν η τελευταία μας ευκαιρία και έπρεπε να την εκμεταλλευτούμε. Η πρόκριση παραμένει δύσκολη, αλλά θα προσπαθήσουμε για αυτό".

Και συνέχισε: "Φυσικά και πιστεύω στην τύχη και στον Θεό, αλλά πιστεύω και στη σκληρή δουλειά και την προπόνηση. Δούλεψα πολύ κατά τη διάρκεια της καριέρας μου για να φτάσω στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο".

"Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα και τη νίκη που σημειώσαμε. Δεν είχαμε καλή χρονιά και πλέον ο στόχος μας είναι η πρώτη θέση στα πλέι οφ και αυτό είναι το λιγότερο".

Σε ερώτηση για την παραμονή του ή μη, ξεκαθάρισε ότι: " Δεν θέλω να μιλήσω για την παραμονή μου γιατί μου αποσπά την προσοχή από το επόμενο ματς. Αν μείνω θα είμαι χαρούμενος, αλλά και αν αποχωρήσω θα είμαι και πάλι χαρούμενος για όσα έζησα. Για την ώρα σκέφτομαι το παιχνίδι με την ΑΕΚ και μόνο".

" Βέβαια θα είναι πάντα στην καρδιά μου οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και είμαι χαρούμενος για όσα έχω ζήσει και έζησα σήμερα. Είναι πολύ σημαντικό που όλοι τραγουδούσαν ρυθμικά το όνομά μου και μου έδωσαν και δώρα πριν από το ματς. 'Ηταν μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα από έναν ιδιαίτερο κόσμο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο και σε όλους τους ανθρώπους του συλλόγου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ