ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Σιλιγαρδάκης: "Άθλος για την Καλλονή"

Σιλιγαρδάκης: "Άθλος για την Καλλονή"
INTIME SPORTS

Λευτέρης Μάππας και Χαράλαμπος Σιλιγαρδάκης εμφανίστηκαν στενοχωρημένοι για την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκαν στην ταλαιπωρία που έχει τραβήξει η ομάδα της Λέσβου.

Δεν άντεξε η Καλλονή στην "Τούμπα" παρόλο που προηγήθηκε με γκολ του Λεοζίνιο. Ο ΠΑΟΚ έκανε μία ακόμη ανατροπή και η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη έφυγε με άδεια χέρια. Για το παιχνίδι μίλησαν στην κάμερα της NOVA οι Μάππας και Σιλιγαρδάκης. Αναλυτικά:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λευτέρη Μάππα:

Αρχικά, δήλωσε: "Για εμένα ήταν ιδιαίτερο παιχνίδι αφού ήταν το πρώτο μου στη Σούπερ Λιγκ. Ήθελα να το απολαύσω και ειδικά σε μία έδρα όπως του ΠΑΟΚ, που είναι μεγάλη ομάδα για την Ελλάδα. Είναι υπέροχο να αγωνίζεσαι σε αυτά τα γήπεδα. Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι, προηγηθήκαμε νωρίς, όμως δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ στο τέλος και για αυτό είμαστε πικραμένοι", δήλωσε αρχικά ο Λευτέρης Μάππας.

Για το γεγονός ότι παρότι προηγήθηκαν δεν κατάφεραν να φύγουν με κάτι από την Τούμπα: "Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Από τη χαρά πας στη λύπη, αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είσαι επαγγελματίας και συνεχίζεις. Μας έμεινε πίκρα σήμερα".

Για το γεγονός ότι η Καλλονή κατάφερε όπως όλα δείχνουν να παραμείνει στην κατηγορία παρά την ταλαιπωρία που έχει τραβήξει όλη τη χρονιά λόγω του ότι δεν έχει έδρα: "Είναι άθλος για την Καλλονή αυτό. Όλα τα παιδιά πάλεψαν σε αντίξοες συνθήκες. Πήγαιναν ταξίδι κάθε δύο και τρεις μέρες. Ήταν δύσκολα φέτος. Και ο πρόεδρος δεν είχε τα απαραίτητα έσοδα που ήθελε. Ελπίζω οι ιθύνοντες του γηπέδου να τελειώσουν το θέμα και αν εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή μας να παίζουμε του χρόνου στη Σούπερ Λιγκ στο γήπεδο μας".

Για τις προσωπικές του βλέψεις: "Εύχομαι υγεία, τίποτα άλλο".

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χαράλαμπος Σιλιγαρδάκης: "Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις τρεις, τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, που ειδικά μέσα στην έδρα της είναι ακόμη πιο ισχυρή. Η σωστή αμυντική λειτουργία μας στο πρώτο ημίχρονο βοήθησε ώστε να προηγηθούμε και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Ωστόσο δύο στιγμές αδράνειας μας το στέρησαν. Κοιτάμε μπροστά για το παιχνίδι-τελικό απέναντι στον Πανθρακικό".

Για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό και την ταλαιπωρία που έχει τραβήξει η Καλλονή όλη τη σεζόν λόγω του ότι δεν έχει έδρα: "Αν όλα πάνε καλά και νικήσουμε την άλλη εβδομάδα και μείνουμε και μαθηματικά στην κατηγορία η ομάδα θα έχει κάνει έναν πραγματικό άθλο. Έχουμε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ φέτος με τις μετακινήσεις και θα είναι μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας μου και γενικά στη Σούπερ Λιγκ".

Για το αν αποτελεί τον λόγο των μεταπτώσεων στην απόδοση της Καλλονής: "Σίγουρα όλες αυτές οι μετακινήσεις κάθε εβδομάδα επηρεάζουν και πνευματικά και σωματικά. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα. Όπως είπα όμως και πριν αν νικήσουμε την άλλη εβδομάδα και σωθούμε μαθηματικά αυτό δεν θα μειώσει σε κανένα σημείο την επιτυχία που θα έχουμε κάνει, να μείνουμε στην κατηγορία".

Για το αν πιστεύει ότι κόντρα στον ΠΑΟΚ θα μπορούσαν να είχαν πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας: "Ναι. Το πιστεύω και είναι κρίμα γιατί ακόμη ένας βαθμός και ειδικά σε αυτή την έδρα θα ήταν πολύ καλός. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως. Κοιτάμε μπροστά το επόμενο παιχνίδι".

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ