ΑΡΗΣ

Σίγουρα χωρίς δύο με Πανιώνιο

Σίγουρα χωρίς δύο με Πανιώνιο
Πουλίδο

Τα προβλήματα δεν λείπουνε για τον Σούλη Παπαδόπουλο στην προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι τελικό της Δευτέρας στη μάχη της παραμονής με τον Πανιώνιο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μετ΄ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία για τον Σούλη Παπαδόπουλο και το παιχνίδι τελικό της Δευτέρας στη μάχη της παραμονής με τον Πανιώνιο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Κι αυτό καθώς βέβαιη είναι η απουσία των Ρουμπέν Πουλίδο (διάταση έξω πλαγίου και πρόσθιου χιαστού) και Βαλεντίνου Βλάχου (θλάση πρώτου βαθμού στον προσαγωγό).

Παρακολουθήστε αυτή την Κυριακή στις 21:30 την εκπομπή Super BALL με σχόλια, ρεπορτάζ και στιγμιότυπα από όλα τα γήπεδα στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

Ακόμη αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μιχάλη Γιαννίτση (οίδημα στο γόνατο), του Μαυρουδή Μπουγαΐδη (θλαστικό τραύμα στο ισχίο) και του Μιχάλη Μανιά (τενοντίτιδα στον αχίλλειο).

Ο Παπαδόπουλος ωστόσο τους συμπεριέλαβε στην αποστολή, αλλά η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί αύριο. Μεταξύ άλλων ο Τάσος Μπακασέτας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση αλλά προπονήθηκε κανονικά.

Ο προπονητής του Αρη υπολογίζει πλέον και τον Πέτρο Καμινιώτη, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ στην σημερινή προπόνηση πήρε μέρος και ο Νταβίντ Αγκάνθο.

Στην αποστολή του Άρη για το μεθαυριανό παιχνίδι μετέχουνε οι: Διούδης, Γουναρίδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Καραγκούνης, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Αγκάνθο, Τάτος, Αγγελούδης, Γκόλιας, Παπαδόπουλος, Τσουμάνης, Καμινιώτης, Νταμαρλής, Βανγκέλι, Μανιάς, Κουσίδης, Μπουγαΐδης, Τσιάρας και Μπακασέτας.

Τέλος η προπόνηση της Κυριακής και τελευταία για το κρίσιμο ραντεβού θα γίνει στις 18:45 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ