ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σιδεράς: "Μόνο με τη δουλειά φτάνεις στο υψηλό επίπεδο"

Οι Σιδεράς-Σάντσες στη διάρκεια του φιλικού με την Χαποέλ Μπερ Σεβά | 1 Δεκεμβρίου 2022
Οι Σιδεράς-Σάντσες στη διάρκεια του φιλικού με την Χαποέλ Μπερ Σεβά | 1 Δεκεμβρίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο Γιώργος Σιδεράς τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα με την εμφάνιση του στο φιλικό με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά και στάθηκε στη δουλειά που πρέπει να συνεχίσει για να μπορέσει να φτάσει ακόμα ψηλότερα.

Στο πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Χάποελ Μπερ Σεβά την Πέμπτη (1/12) ήταν εκείνος που "καθάρισε" τη νίκη για το "τριφύλλι" σημειώνοντας το 2-1 με καρφωτή κεφαλιά και "σερβίροντας" το τρίτο γκολ μετά από δέκα λεπτά προς τον Πούγγουρα, ξανά με το κεφάλι.

Ο Γιώργος Σιδεράς επιβεβαιώνει και στην τρίτη προετοιμασία του με τον Παναθηναϊκό (μετά τις καλοκαιρινές του 2021 και του 2022) πως είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ για τους "πράσινους" κι ένας στόπερ με εξαιρετικά προσόντα που εξελίσσεται και δουλεύει σκληρά για να βρει τη θέση του και το ρόλο του στην πρώτη ομάδα.

Με περισσότερες εμπειρίες πλέον λόγω των συμμετοχών του στον Παναθηναϊκό Β’ και στο πρωτάθλημα της Super League 2, ο 21χρονος αμυντικός νιώθει ότι πατάει πολύ πιο σταθερά πλέον, αλλά την ίδια ώρα, κρατάει το κεφάλι χαμηλά και φροντίζει να δουλεύει πολύ, χωρίς να λέει πολλά...

-Δώσατε το πρώτο φιλικό τεστ στην Κύπρο. Είναι σημαντικό ότι παίξατε όλοι και γυρίσατε το ματς και δείξατε ότι είστε στον ίδιο δρόμο όπως στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος...

"Ηταν ένα πολύ καλό τεστ, θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό που σταματήσαμε, να συνεχίσουμε με νίκες. Έχουμε έναν αγώνα μπροστά μας με τον Βόλο για το Κύπελλο και πρέπει να δώσουμε το 100%".

-Έρχεται μια περίοδος με πολλά μαζεμένα παιχνίδια και πολλά εκτός, οπότε είναι δεδομένο ότι θα χρειαστείτε όλοι. Πολλά παιδιά δείξατε ότι είστε σε θέση να βοηθήσετε...

"Πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι. Οπως είπατε κι εσείς έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Πρέπει να δώσουμε το 100%. Να πάρουμε κάποιες ανάσες, να κάνουμε την προετοιμασία τώρα και μετά να είμαστε έτοιμοι".

-Σε είδαμε να σκοράρεις με κεφαλιά και τα γκολ από στατικές φάσεις είναι ένα στοιχείο που το έχεις. Το δουλεύεις πολύ;

"Δεν ξέρω αν είναι χάρισμα. Μου αρέσει να ανεβαίνω, το προπονώ συνέχεια...".

-Σε βλέπουμε, πάντως, ταπεινό. Είσαι ένα παιδί από την ακαδημία, όπως και άλλα, που συνεχίζετε τη σκληρή δουλειά...

"Ο μόνος δρόμος για να πας στο υψηλό επίπεδο είναι η σκληρή δουλειά. Αν δε δουλέψεις δεν πρόκειται να το κάνεις. Γι αυτό κάτω το κεφάλι και δουλειά...".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ