ΑΕΚ

"Σφάζονται" στα πόδια του Ανάκογλου

"Σφάζονται" στα πόδια του Ανάκογλου
INTIME SPORTS

Ασφυκτική πίεση της ΑΕΚ στον Δημήτρη Ανάκογλου, προκειμένου να υπογράψει. Πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου (Πέμπτη 31/1,20:00), η τελευταία κίνηση των κιτρινόμαυρων. Καθόλου εύκολη η περίπτωση του παίκτη που είχε προφορική συμφωνία με ΠΑΟ. Διαβάστε πως έχει η υπόθεση στο Sport24.gr

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, η διοίκηση της ΑΕΚ προσπάθησε να κλείσει έναν ποδοσφαιριστή για τον χώρο του κέντρου, με δεδομένη την απώλεια του Ρίκκα λόγω τραυματισμού.

Η κίνηση έγινε την Τετάρτη (30/1) με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, να τα βρίσκουν σε χρόνο dt με τον Πανσερραϊκό και τον Πέτρο Θεωδωρίδη και να "εξαπολύουν" ασφυκτική πίεση προς τον Δημήτρη Ανάκογλου και τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή προκειμένου να κάνουν μια δυνατή μεταγραφή για τα δεδομένα της Ένωσης.

Είναι αξιοσημείωτο, πως η ΑΕΚ κατάφερε να κάνει μια πρόταση που είναι στα ίδια δεδομένα με αυτή του Παναθηναϊκού (άγνωστο βέβαια που βρέθηκαν τα χρήματα) και πλέον δείχνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πόσο πολύ θέλει τον ποδοσφαιριστή.

Οι συγκεκριμένες ενέργειες από την Ένωση, είναι που "κόλλησαν" το μυαλό του αρχηγού του Πανσερραϊκού και τον έβαλαν σε σκέψεις για το ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του.

Είχαν δώσει τα χέρια με τον Παναθηναϊκό

Συγκεκριμένα ο νεαρός ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, είχε δώσει τα χέρια με τον Παναθηναϊκό από την προηγούμενη βδομάδα, με τους ανθρώπους της Πράσινης ΠΑΕ να έχουν βολιδοσκοπήσει τον παίκτη από τις αρχές του Γενάρη.

Επειδή όμως αυτή την περίοδο λεφτά δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα στον Παναθηναϊκό (παρότι δεν γράφεται πουθενά), αποφάσισαν να τον πάρουν ως ελεύθερο από το καλοκαίρι με τον παίκτη να μένει στις Σέρρες μέχρι και το τέλος της χρονιάς.

Η κίνηση όμως της ΑΕΚ, άνοιξε το δρόμο για μετακίνηση από τώρα σε άλλη ομάδα, καθώς ο πρόεδρος των Λιονταριών άναψε το πράσινο φως για να φύγει από τώρα και να πάει στα Σπάτα.

Ο ΠΑΟ τον πρώτο λόγο

Τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή δεν είναι υπέρ της ΑΕΚ, για διάφορους λόγους και αυτή είναι η αλήθεια. Παρόλα αυτά, είναι σίγουρο πως η ΑΕΚ θα προσπαθήσει με μια τελευταία προσπάθεια να αλλάξει την πιθανή απόφαση του Ανάκογλου (φήμες για άνθρωπο της ΑΕΚ να μεταβαίνει στις Σέρρες), προκειμένου να κλείσει το παράθυρο του Ιανουαρίου με μια ηχηρή κίνηση, ενόψει και της κρίσιμης Γ.Σ.

Το Sport24.gr παρακολουθεί την υπόθεση και θα σας ενημερώσει κατά τη διάρκεια της ημέρας, εάν θα υπάρχει τελική εξέλιξη μέχρι τις 20:00 το απόγευμα που κλείνει η μεταγραφική περίοδος.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ