ΟΦΗ

Σφακιανάκης:"Διάκριση για όλη την ομάδα"

Σφακιανάκης:"Διάκριση για όλη την ομάδα"
σφακιανακης

Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 27ης αγωνιστικής κόντρα στον Πανθρακικό παρέλαβε το πρωί της Παρασκευής, ο Στέλιος Σφακιανάκης

Ο παίκτης του ΟΦΗ τόνισε:"Ευχαριστώ τους φιλάθλους για την τιμή που μου έκαναν. Σε μια δύσκολη περίοδο για τον ΟΦΗ όχι μόνο αγωνιστική, αλλά και από το χαμό του Θοδωρή Παπαδόπουλο, η τιμητική διάκριση που γίνεται στο πρόσωπο μου αντανακλά σε όλη την ομάδα".
Από την πλευρά του ο νευροχειρούργος γιατρός και μέλος του Δ.Σ. του ΟΦΗ,Ανδρέας Γιαννόπουλος που έκανε την απονομή, είπε:"Σε μια δύσκολη σεζόν για την ομάδα η διάκριση που έδωσε ο φίλαθλος κόσμος στο Στέλιο (Σφακιανάκη) είναι σημαντική.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και η ομάδα μας να μπορέσει να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται σήμερα".

Στα αγωνιστικά ο Μάλαρτζ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που έχει στο δάκτυλο και ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας.Ο Πολωνός τερματοφύλακας ακολούθησε όλο το πρόγραμμα και έδειξε ότι είναι έτοιμος για να τεθεί στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αρη.

Ο Γιάννης Μαντζουράκης είδε όλους τους παίκτες να ακολουθούν το πρόγραμμα εκτός από τον Δημούτσο που έχει ενοχλήσεις στο ισχίο και απέχει από το κανονικό πρόγραμμα.

Με προπόνηση που θα γίνει το Σάββατο το πρωί στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ ενόψει του αγώνα της Κυριακής.








TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ