ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σεξ με 15χρονη δώδεκα παίκτες της Τουν!

Σεξ με 15χρονη δώδεκα παίκτες της Τουν!
Τουν-Ελβετία

Μέγα σκάνδαλο ξέσπασε στην Ελβετία, καθώς δώδεκα παίκτες (νυν και πρώην) της ελβετικής Τουν, συνελλήφθησαν με την κατηγορία ότι είχαν σεξουαλικές σχέσεις με 15χρονη!

Στην Ελβετία η μίνιμουμ ηλικία για να μπορεί να έχει κάποιος σεξουαλικές σχέσεις είναι τα 16 χρόνια, ενώ ο ελβετικός νόμος απαγορεύει στον οποιονδήποτε να διατηρεί σεξουαλικές σχέσεις με νεότερο άτομο, αν η διαφορά ηλικίας υπερβαίνει τα τρία χρόνια.
Όπως γίνεται αντιληπτό, σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι οι παίκτες της Τουν είχαν σεξουαλικές σχέσεις με το 15χρονο κορίτσι, οι νόμοι αυτοί παραβιάστηκαν, με τους κατηγορούμενους να κινδυνεύουν με ποινή φυλάκισης που φτάνει και τα πέντε χρόνια.

Οι αρχές δεν έδωσαν στη δημοσιότητα κάποιο από τα ονόματα αυτών των ανδρών, καθώς υπάρχει το απόρρητο, όμως ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Ζούεργκ Μόσιμαν, αποκάλυψε ότι οι 12 από αυτούς είναι νυν ή πρώην παίκτες της Τουν.

Οι σεξουαλικές συνερεύσεις φαίνεται ότι έλαβαν χώρα περισσότερες από μία φορά, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία, προσθέτοντας ότι υπήρχε συναίνεση από το κορίτσι σε όλες αυτές τις επαφές.

Η αστυνομία, η οποία ερεύνησε σπίτια την Τρίτη, υποστήριξε ότι εξακολουθεί να ερευνά τις υποθέσεις, ενώ το κορίτσι που τώρα έχει συμπληρώσει τα 16 χρόνια, βρίσκεται υπό παρακολούθηση ειδικών.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Τουν, Κερτ Γουέντερ, εμφανίστηκε σοκαρισμένος από την είδηση της σύλληψης τόσων ποδοσφαιριστών της ομάδας, υποστήριξε ότι για εκείνον όλοι θεωρούνται αθώοι προς το παρόν, όμως σε περίπτωση που αποδειχθεί η ενοχή τους θα τιμωρηθούν παραδειγματικά από την ομάδα.

Ο ισχυρός άνδρας της Τουν συμπλήρωσε ότι ο σύλλογος θα περιμένει μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα της αστυνομίας, πριν αποφασίσει τί μέτρα θα πάρει, ενώ την ίδια τακτική θα ακολουθήσει και η ελβετική ποδοσφαιρική ομοσπονδία!

Να σημειωθεί ότι η Τουν προκρίθηκε το 2005 για πρώτη φορά στην ιστορία της στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και έγινε η πιο "φτωχή" ομάδα που κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.












ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ