ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Σεβτσένκο: "Ο πόλεμος συνεχίζεται, δύσκολος ο χειμώνας για εμάς"

Ο Ουκρανός παλαίμαχος φορ, Αντρέι Σεβτσένκο μαζί με τον Αμερικανό ηθοποιό, Λιβ Σράιμπερ | 15 Αυγούστου 2022
Ο Ουκρανός παλαίμαχος φορ, Αντρέι Σεβτσένκο μαζί με τον Αμερικανό ηθοποιό, Λιβ Σράιμπερ | 15 Αυγούστου 2022 @2022 EVGENIY MALOLETKA/AP IMAGES

Πεπεισμένος πως ο πόλεμος της Ουκρανίας με την Ρωσία θα συνεχιστεί και τον χειμώνα εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Αντρέι Σεβτσένκο, ο οποίος ζήτησε παράλληλα από τον κόσμο να εξακολουθεί να στηρίζει τους συμπατριώτες του.

Από την πρώτη στιγμή που άρχισε ο πόλεμος στην Ουκρανία (24 Φεβρουαρίου) μετά την στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας, ο Αντρέι Σεβτσένκο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και προσπαθεί να βοηθήσει τους συμπατριώτες του με κάθε τρόπο, ζητώντας παράλληλα στήριξη από τις χώρες της Ευρώπης προς τους συμπατριώτες του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το απόγευμα της Τετάρτης (16/11) ο άλλοτε μπόμπερ της Μίλαν και πρώην ομοσπονδιακός προπονητής στην Ουκρανία, βρέθηκε σε εκδήλωση στην Ιταλία και εκεί εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο πόλεμος έχει ακόμα πολλά κεφάλαια.

"Δυστυχώς ο πόλεμος θα συνεχιστεί. Ακόμα και χθες εκτοξεύτηκαν ρωσικοί πύραυλοι για να καταστρέψουν βασικές υποδομές της χώρας μας. Ο χειμώνας θα είναι δύσκολος για εμάς", τόνισε ο Σεβτσένκο, για να προσθέσει με νόημα:

"Συνεχίστε να ανοίγετε την καρδιά σας, συνεχίστε να μας υποστηρίζετε. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη στη χώρα μας. Θα είναι δύσκολο αλλά θα το παλέψουμε".

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ