ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Ο Σεβτσένκο ανακατασκευάζει βομβαρδισμένο γήπεδο με τη βοήθεια της Μίλαν

Ο Άντρει Σεβτσένκο στον πάγκο της Ουκρανίας
Ο Άντρει Σεβτσένκο στον πάγκο της Ουκρανίας © 2021 LARS BARON / AP IMAGES

Ο Αντρέι Σεβτσένκο πήρε πρωτοβουλία για την ανακατασκευή του βομβαρδισμένου γηπέδου στο Ιρπίν, το οποίο υπέστη ζημιές από τα ρωσικά πυρά τον περασμένο Μάρτιο. Στο κάλεσμά του για ενίσχυση ανταποκρίθηκε η Μίλαν, η οποία δωρίζει 150 χιλιάδες ευρώ για την ανακατασκευή του γηπέδου.

Ο Αντρέι Σεβτσένκο προχωράει σε μια σπουδαία κίνηση, καθώς με δική του πρωτοβουλία σε συνεργασία με την ουκρανική εταιρεία "Unitede 24", ξεκινάει η ανακατασκευή του βομβαρδισμένου γηπέδου στο Ιρπίν, το οποίο επλήγη από τα ρωσικά πυρά τον περασμένο Μάρτιο.

Μάλιστα οι πόροι που χρειάζονται για το γήπεδο είναι 600 χιλιάδες ευρώ και ήδη η Μίλαν αποφάσισε να καλύψει το 1/4 του κόστους, ήτοι τις 150 χιλιάδες ευρώ.

Ο Σεβτσένκο ανέβασε ένα VIDEO αυτοψία του γηπέδου και ανέφερε μεταξύ άλλων τους λόγους για τους οποίους προχώρησε σε αυτή την κίνηση. "Όταν είδα παιδιά να τρέχουν στο χορτάρι περνώντας πάνω από τους κρατήρες που άφησαν οι ρωσικοί βομβαρδισμοί, συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να αποκαταστήσουμε τη ζημιά. Ο εχθρός κατάφερε να καταστρέψει το γήπεδο, αλλά όχι και το πάθος των παιδιών για το παιχνίδι".

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ