ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Σεβτσένκο: "Η μητέρα και η αδερφή μου έμειναν να πολεμήσουν για την ελευθερία μας"

Ο Άντρει Σεβτσένκο στον πάγκο της Ουκρανίας
Ο Άντρει Σεβτσένκο στον πάγκο της Ουκρανίας © 2021 LARS BARON / AP IMAGES

Ο Αντρέι Σεβτσένκο μιλώντας στο Sky Sports για την κατάσταση στην Ουκρανία, αποκάλυψε πως τόσο η μητέρα του, όσο και η αδερφή του αποφάσισαν να μην φύγουν από τη χώρα, ώστε να βοηθήσουν όπως μπορούν.

Ο Αντρέι Σεβτσένκο που πρόσφατα διαδήλωσε στο Λονδίνο μαζί με την οικογένειά του ενάντια στην εισβολή της Ρωσίας στη Ουκρανία, μίλησε στο Sky Sports για τη φρικτή κατάσταση που βιώνει η χώρα του.

Ο Ουκρανός άλλοτε φορ των Μίλαν και Τσέλσι και νυν προπονητής αποκάλυψε πως η μητέρα, αλλά και η αδερφή του αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν την Ουκρανία, καθώς ήθελαν να παλέψουν για την πατρίδα τους.

"Η μαμά και η αδερφή μου, όπως οι περισσότεροι από τον ουκρανικό λαό, αρνήθηκαν να φύγουν, μένοντας εκεί για να πολεμήσουν για την ελευθερία μας, να πολεμήσουν για την ψυχή μας, να αγωνιστούν για τις αρχές μας.

"Αυτή είναι η χώρα μας. Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα για να σταματήσουμε τον πόλεμο, πρέπει να κάνουμε περισσότερα για να σταματήσουμε τον πόλεμο", τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουκρανίας.

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ