ΣΕΒΙΛΛΗ

Σεβίλλη: Ο Σέρχιο Ρίκο απουσίαζε, η φανέλα του όμως ήταν εκεί

Ο Σέρχιο Ρίκο απουσίαζε από την πρεμιέρα της Παρί κόντρα στην Λοριάν, η φανέλα του όμως ήταν εκεί
Ο Σέρχιο Ρίκο απουσίαζε από την πρεμιέρα της Παρί κόντρα στην Λοριάν, η φανέλα του όμως ήταν εκεί INSTAGRAM STORY / @ALBASILVAT

Ο Σέρχιο Ρίκο συνεχίζει να αναρρώνει από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη. Αν και θα αργήσει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση κανείς δεν τον ξεχνά στην Σεβίλλη.

Η Σεβίλλη υποδέχτηκε την Βαλένθια (11/8) για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος και οι φιλοξενούμενοι πήραν την νίκη με 2-1. Οι άνθρωποι της ομάδας τίμησαν τον τερματοφύλακα της Παρί, όπως του αρμόζει.

Μπορεί η ζωή του Σέρχιο Ρίκο να βρισκόταν σε κίνδυνο μέχρι πριν μερικές εβδομάδες, ωστόσο ο Ισπανός αποδείχθηκε μαχητής της ζωής, βγήκε από την εντατική και από τότε καταγράφει καθημερινά σημάδια βελτίωσης.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ομάδα τίμησε τον πρώην ποδοσφαιριστή της, ο οποίος σιγά σιγά θα επανέλθει σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Παρούσα ήταν η φανέλα του με το Νο 1 στην πλάτη, ενώ στις γιγαντοοθόνες είχαν φωτογραφία του και μερικοί οπαδοί σήκωσαν πανό με ένα μήνυμα προς αυτόν.

Το πανό των οπαδών για τον Σέρχιο Ρίκο
Το πανό των οπαδών για τον Σέρχιο Ρίκο INSTAGRAM /@ALBASILVAT


Η σύζυγός του, Άλμπα, που ήταν παρούσα στον αγώνα με ανάρτησή της στο Instagram ευχαρίστησε την Σεβίλλη και τον κόσμο για την αγάπη του.

"Ευχαριστώ Σεβίλλη και όλους τους οπαδούς για το μπλουζάκι, το αφιέρωμα και όλες τις χειρονομίες αγάπης. Λένε ότι ένας υποστηρικτής της Σεβίλλης δεν εγκαταλείπει ποτέ".

TAGS ΣΕΒΙΛΛΗ SPORTS & GOSSIP ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ