LA LIGA

Σεβίλλη - Έλτσε 2-0: Στο -3 από τη Ρεάλ οι Ανδαλουσιανοί

Ο Μιρ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Σεβίλλη και την Μπαρτσελόνα
Ο Μιρ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Σεβίλλη και την Μπαρτσελόνα © 2022 ANGEL FERNANDEZ / AP IMAGES

Μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών η Σεβίλλη σφράγισε τη νίκη της επί της Έλτσε χάρη στα γκολ των Γκόμες και Μιρ, οι οποίοι έστειλαν τους Ανδαλουσιανούς στο -3 από την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Τέλος στις σερί ισοπαλίες έβαλε η Σεβίλλη την Παρασκευή (11/2), η οποία επιβλήθηκε με 2-0 της Έλτσε για την 24η αγωνιστική της La Liga. Οι Ανδαλουσιανοί χάρη στα γκολ των Γκόμες και Μιρ μέσα σε πέντε λεπτά "σφράγισαν" τη νίκη τους και μείωσαν στο -3 από την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος, με τον Πάπου Γκόμες να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του στο 70ο λεπτό του αγώνα. Ο 33χρονος Αργεντινός μπήκε στην περιοχή, απέφυγε ωραία τους παίκτες της Έλτσε και με ωραίο σουτ νίκησε τον Μπαντία, ο οποίος αιφνιδιάστηκε.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Μιρ διεύρυνε το προβάδισμα της Σεβίλλης. Ο Μαρσιάλ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, με τον Μιρ να κερδίζει την εναέρια μονομαχία και να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, γράφοντας το 2-0, το οποίο έμεινε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

TAGS LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΕΒΙΛΛΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ