ΣΕΒΙΛΛΗ

Σεβίλλη: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες

Ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες σε ματς της Γουότφορντ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League | 1 Δεκεμβρίου 2019
Ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες σε ματς της Γουότφορντ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League | 1 Δεκεμβρίου 2019 @2019 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Η Σεβίλλη προχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας (18/12) σε δεύτερη αλλαγή προπονητή μέσα στη σεζόν, με τον Κίκε Σάντσεθ Φλόρες να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2025 και να ανακοινώνεται από τους Ανδαλουσιανούς.

Αλλαγή σελίδας για δεύτερη φορά μέσα στη φετινή σεζόν στον πάγκο της Σεβίλλης. Έπειτα από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τον Ντιέγκο Αλόνσο, η διοίκηση των επτάκις κατόχων του Europa League αποφάσισε να δώσει τα κλειδιά των αποδυτηρίων στον Κίκε Σάντσεθ Φλόρες, με τον έμπειρο προπονητή να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2015 και να ανακοινώνεται την Δευτέρα (18/12) από τους νερβιονένσες.

"Ο Κίκε ήταν η πρώτη επιλογή της Σεβίλλης, με την ήττα από την Χετάφε να επιταχύνει τις εξελίξεις και να υποχρεώνει τους διοικούντες τον σύλλογο να απολύσουν τον Ντιέγκο Αλόνσο πριν από το τελευταίο σετ αγώνων το 2023", αναφέρει στο ρεπορτάζ της η "Marca", με τον Σάντσεθ-Φλόρες να έχει ένα δύσκολο έργο μπροστά του.

Και αυτό γιατί παραλαμβάνει μία ομάδα που δεν θα συνεχίσει στην Ευρώπη έχοντας τερματίσει στην τελευταία θέση του ομίλου της στο Champions League όπου βρέθηκε μαζί με τις Άρσεναλ, Αϊντχόφεν και Λανς, και η οποία βρίσκεται στην 17η θέση της βαθμολογίας με μόλις 13 πόντους συγκομιδή έπειτα από 16 αγωνιστικές.

TAGS ΣΕΒΙΛΛΗ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ