ΑΕΚ

Σεβασμός στους νεκρούς

Σεβασμός στους νεκρούς

Με τον συγκεκριμένο τίτλο και την παραπάνω φωτογραφία, ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, η Original 21, συνόδευσε την ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με τα όσα έγιναν στο μνημείο προς τιμήν των θυμάτων της Θύρας 7.

Τις τελευταίες ώρες υπήρξε μια περίεργη φημολογία σχετικά με εμπλοκή οπαδών της ΑΕΚ στην βεβήλωση του μνημείου των θυμάτων της Θύρας 7. Κάτι τέτοιο φυσικά πάει κόντρα με την γραμμή που τηρεί εδώ και χρόνια τόσο η Original όσο φυσικά και στο σύνολο τους οι οπαδοί του δικεφάλου.

Μάλιστα πολλές φορές υπήρχαν κατά το παρελθόν και στεφάνια από την πλευρά της ΑΕΚ, είτε της ΠΑΕ, είτε των οργανωμένων, σε δείγμα σεβασμού και τιμής προς τα αδικοχαμένα παιδιά εκείνου του απογεύματος στις 8/2 το 1981.

Για τον λόγο αυτό, η Original 21, ξημερώματα Σαββάτου, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει ουδεμία εμπλοκή στο συγκεκριμένο περιστατικό και τονίζει, πως αν αποδειχθεί πως κάποιος από τους εμπλεκόμενους ανήκει στους οπαδούς της ΑΕΚ, θα λάβει την τιμωρία που του αξίζει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σχετικά με το περιστατικό στο μνημείο των θυμάτων της Θ 7 και για να σταματήσει κάθε περίεργη φημολογία , θέλουμε να κάνουμε γνωστό σε όλους ότι καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες ενέργειες oι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με τη νοοτροπία μας. Το μνημείο αυτό ως γνωστό έχει στηθεί στη μνήμη οπαδών, κάποιοι εκ των οποίων ήταν οπαδοί και της ΑΕΚ . Τις διαφορές μας με αντίπαλους οπαδούς τις λύνουμε εκεί που πρέπει και με τρόπους που όλοι ξέρουν καλά χρόνια τώρα . Αν και μόνο αποδειχθεί ότι κάποιος από αυτούς που το έκαναν ανήκει στους οπαδούς μας, εμείς θα τον απομονώσουμε και θα τον τιμωρήσουμε όπως του αξίζει, διότι η Οriginal ξέρει και να σέβεται και να τιμά".

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ – R21

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ