ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σερίφ Τιρασπόλ: Πήρε και τον Ευαγγέλου

Ο Στέφανος Ευαγγέλου από προετοιμασία με τον Ολυμπιακό το 2018
Ο Στέφανος Ευαγγέλου από προετοιμασία με τον Ολυμπιακό το 2018 IN TIME SPORTS

Στη Σερίφ Τιρασπόλ υπέγραψε ο 23χρονος Έλληνας στόπερ, Στέφανος Ευαγγέλου, ο οποίος γίνεται έτσι ο τρίτος Έλληνας μετά τους Κολοβό και Αθανασιάδη στην ομάδα της Μολδαβίας η οποία μετέχει στο φετινό Champions League.

Η Σερίφ Τιρασπόλ επιμένει να "ψωνίζει" από την Ελλάδα καθώς προχώρησε στην απόκτηση ενός ακόμη Έλληνα ποδοσφαιριστή με τον 23χρονο στόπερ, Στέφανο Ευαγγέλου, να είναι το νέο της μέλος και να βρίσκει στην ομάδα της Μολδαβίας τους Κολοβό - Αθανασιάδη αλλά και τον Μπρούνο που έπαιζε με Ολυμπιακό και Άρη στη Super League.

Ο Ευαγγέλου έμεινε σχετικά πρόσφατα ελεύθερος από την Γκόρνικ Ζάμπριε και δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του υπογράφοντας στην ομάδα της Μολδαβίας. Ο 23χρονος (σ.σ. γεννημένος στις 12 Μαίου 1998) Έλληνας αμυντικός έχει περάσει από τον Πανιώνιο, τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα αγωνιζόμενος στην Ελλάδα και τη Super League.

Η Σερίφ ψάχτηκε στην Ελλάδα για την απόκτηση στόπερ κάνοντας πρόταση και για τον Ενέα Μιχάι του ΠΑΟΚ με τη συγκεκριμένη περίπτωση να μην προχωράει και τελικά έκανε δικό του τον Ευαγγέλου. \

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ