ΣΕΡΙΦ

Σέριφ: Μυστήριο με την κατάρρευση του Τραορέ στο ματς με τη Ρεάλ

Σέριφ: Μυστήριο με την κατάρρευση του Τραορέ στο ματς με τη Ρεάλ
ESPN

Ο Ανταμά Τραορέ της Σέριφ κατέρρευσε στο 79ο λεπτό του αγώνα με τη Ρεάλ, πιάνοντας το στήθος, αλλά χωρίς να χάσει τις αισθήσεις του. Ο επιθετικός από το Μάλι έγινε αλλαγή και αποχώρησε υποβασταζόμενος για τα αποδυτήρια.

Ο Ανταμά Τραορέ βρέθηκε στο έδαφος στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης της Σέριφ με τη Ρεάλ και προκάλεσε την έντονη ανησυχία όλων των παρευρισκομένων. Ο 26χρονος επιθετικός έπιασε το στήθος του καθώς έπεφτε στον αγωνιστικό χώρο, ύστερα από μία ανύποπτη φάση.

Ο Τραορέ μόλις είχε αποφύγει μια μονομαχία με τον Νάτσο, με την μπάλα να φεύγει εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων επέστρεφε στην άμυνα, όταν ξαφνικά βρέθηκε να πιάνει το στήθος του και να ξαπλώνει στο χορτάρι. Αν και ανέπνεε, ο διεθνής από το Μάλι είχε κλειστά τα μάτια του και έκανε εκφράσεις δυσφορίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στη γραμμή του πλαγίου κι έτσι το ιατρικό επιτελείο των Μολδαβών παρενέβη άμεσα, τοποθετώντας κάτω από τη μύτη του άλατα για να διατηρήσει τις αισθήσεις του. Ο Τραορέ κουνούσε το κεφάλι του, ωστόσο παρέμενε υποτονικός. Μερικά λεπτά δευτερόλεπτα αργότερα σηκώθηκε και πήγε στα αποδυτήρια υποβασταζόμενος, με τον Μαξίμ Κογιοκάρου να παίρνει τη θέση του στο 81'. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία της κατάρρευσης του Τραορέ.

Ο Τραορέ αποτελεί έναν από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει με την απόδοσή του στο πρωτάθλημα Μολδαβίας αλλά και στην "παρθενική" συμμετοχή της Σέριφ στο Champions League.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΣΕΡΙΦ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ