ΙΤΑΛΙΑ

Serie A: Πρώτη ήττα για Ρόμα, εντός έδρας απώλεια για Λάτσιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ως προπονητής της Ρόμα
Ο Ζοζέ Μουρίνιο ως προπονητής της Ρόμα © 2021 AP IMAGES

Η Ρόμα προηγήθηκε στο "Μπεντεγκόντι" όμως το φινάλε να χάνει με 3-2 από την Βερόνα και να υποχρεώνεται στην πρώτη φετινή της ήττα ενώ απώλεια βαθμών είχε και η έτερη ομάδα της αιώνιας πόλης, Λάτσιο, που έμεινε στο 2-2 εντός έδρας με την Κάλιαρι.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μετρούσε ένα εντυπωσιακό "6 στα 6" στην εκκίνηση των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ρόμα σε όλες τις διοργανώσεις (3 νίκες για το πρωτάθλημα και ισάριθμες για το Conference League) όμως το έβδομο επίσημο παιχνίδι του στον πάγκο έφερε και το πρώτο χαστούκι εις βάρος των τζαλορόσι.

Αυτό ήρθε στο "Μαρκαντόνιο Μπεντεγκόντι", με την Ρόμα να παίρνει μεν το προβάδισμα στο 36ο λεπτό με ένα εκπληκτικό γκολ με τακουνάκι από τον αρχηγό της, Λορέντσο Πελεγκρίνι, αλλά να πέφτει θύμα ανατροπής στο δεύτερο ημίχρονο σε ματς για την 4η αγωνιστική της Serie A.

Οι τζαλομπλού, στον πάγκο του Ίγκορ Τούντορ στον πάγκο τους, έφεραν τούμπα το ματς μέσα σε λίγα λεπτά με τους Μπαράκ και Καπράρι (49' 54') και παρά το γεγονός πως ισοφαρίστηκαν σε 2-2 με αυτογκόλ του Ίλιτς, πανηγύρισαν μία τεράστια νίκη στο φινάλε με ένα αριστουργηματικό γκολ του Φαρόνι.

Πέρα από τον Τούντορ, σπουδαίο αποτέλεσμα πανηγύρισε ένας ακόμα προπονητής που έκανε την Κυριακή ντεμπούτο σε πάγκο ομάδας και αυτός ήταν ο Βάλτερ Ματσάρι, που είδε την Κάλιαρι να φεύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από το "Ολίμπικο".

Ο Ιμόμπιλε άνοιξε το σκορ για τους λατσιάλι με κεφαλιά, οι Σαρδηνοί έκαναν την ανατροπή με τους Πέδρο (46') και Κεϊτά (62') και χρειάστηκε ένα εξαιρετικό σουτ του Κατάλντι στο 83' για να χαρίσει το βαθμό στους πρωτευουσιάνους απέναντι στους άκρως ανταγωνιστικούς Νησιώτες.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Τα καλύτερα στιγμιότυπα:

Σασουόλο - Τορίνο 0-1

Τζένοα - Φιορεντίνα 1-2

Ίντερ - Μπολόνια 6-1

Έμπολι - Σαμπντόρια 0-3

Βενέτσια - Σπέτσια 1-2

Βερόνα - Ρόμα 3-2

Λάτσιο - Κάλιαρι 2-2

Η βαθμολογία της Serie A:

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΑ ΛΑΤΣΙΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ