SERIE A

Serie A: Οι σύλλογοι θα υπογράψουν ότι δεν θα ενταχθούν στη European Super League

Ο Ολιβιέ Ζιρού με τη φανέλα της Μίλαν σε ματς της Serie A κόντρα στην Μόντσα | 17 Δεκεμβρίου 2023
Ο Ολιβιέ Ζιρού με τη φανέλα της Μίλαν σε ματς της Serie A κόντρα στην Μόντσα | 17 Δεκεμβρίου 2023 @2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Οι σύλλογοι που επιθυμούν να αγωνιστούν στη Serie A 2024-2025 θα πάρουν άδεια μόνο αν υπογράψουν ότι δεν θα ενταχθούν στη European Super League.

Οι σύλλογοι που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής τη νέα σεζόν στη Serie A θα χρειαστεί να υπογράψουν έγγραφο με το οποίο θα απαρνούνται τη συμμετοχή τους στη European Super League.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιταλίας συνεδρίασε την περασμένη εβδομάδα και αποφάσισε ομόφωνα στη διαδικασία αδειοδότησης για το 2024-2025. Σύμφωνα με το Calcio e Finanza, οι σύλλογοι που ενδιαφέρονται θα χρειαστεί να προσκομίσουν και έγγραφο στο οποίο θα βεβαιώνουν ότι δεν θα συμμετάσχουν σε άλλες διοργανώσεις πλην αυτών που τελούν υπό την αιγίδα της FIFA, της UEFA και της FIGC.

Με αυτόν τον τρόπο οι ιταλικοί ποδοσφαιρικοί φορείς θα επιχειρήσουν να αποκλείσουν την πιθανότητα... διαρροής, με τη Νάπολι να είναι θετικά διακείμενη στο να ενταχθεί στη ESL, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, και τη Γιουβέντους να αποτελεί ένα μεγάλο μυστήριο, έπειτα από την αποχώρηση του Αντρέα Ανιέλι.

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPEAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ