SERIE A

Serie A: Νίκη πρωταθλητισμού για Ίντερ, ήττα για Ρόμα

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες της Ίντερ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σπέτσια για τη Serie A 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021
Ο Λαουτάρο Μαρτίνες της Ίντερ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σπέτσια για τη Serie A 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Η Ίντερ συνεχίζει την πορεία πρωταθλητισμού στη Serie A, υποτάσσοντας και τη Σπέτσια με 2-0. Ήττα για τη Ρόμα στην Μπολόνια.

Η Ίντερ εξακολουθεί να αναρριχάται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Serie A. Το 2-0 επί της Σπέτσια στο "Τζιουζέπε Μεάτσα" για τη 15η αγωνιστική ήταν η τρίτη διαδοχική στο πρωτάθλημα και η αποτύπωση ότι έχει βρει ξανά το μομέντουμ της περσινής επιτυχίας.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι ήταν καθολικά ανώτερη από τους φιλοξενούμενους, που παρατάχθηκαν με τον Δημήτρη Νικολάου στον πάγκο. Μία όμορφη ομαδική ενέργεια κατέληξε στο γκολ του Ρικάρντο Γκαλιαρντίνι στο 36ο λεπτό, που "ξεκλείδωσε" την άμυνα της Σπέτσια. Οι επιθέσεις των "νερατζούρι" συνεχίστηκαν και στο 58' με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Λαουτάρτο Μαρτίνες, η Ίντερ έφτασε στη νίκη.

Το νικηφόρο σερί της Ρόμα εντός κι εκτός συνόρων διακόπηκε στο "Ρενάτο νταλ' Άρα" από την Μπολόνια. Η φορμαρισμένη ομάδα του Σίνισα Μιχάιλοβιτς βρήκε το σύνηθες εντός έδρας γκολ του Ματίας Σβάνμπεργκ (οκτώ από τα εννέα τέρματά του έχουν έρθει στο γήπεδο της Μπολόνια) στο 35' και στη συνέχεια άντεξε στις ευκαιρίες των "τζιαλορόσι". Το 1-0 έκλεισε την "ψαλίδα" των δύο ομάδων στον ένα βαθμό και κράτησε την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο μακριά από την τετράδα.

Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής

Τα highlights

Σαλερνιτάνα - Γιουβέντους 0-2

Αταλάντα - Βενέτσια 4-0

Φιορεντίνα - Σαμπντόρια 3-1

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ