SERIE A

Serie A: Κορυφή η Γιουβέντους, πεντάρα για Φιορεντίνα

Juventus' Paulo Dybala, left, celebrates scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between Juventus and Brescia, a the Allianz Stadium in Turin, Italy, Sunday, Feb. 16, 2020. (Marco Alpozzi/Lapresse via AP)
Juventus' Paulo Dybala, left, celebrates scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between Juventus and Brescia, a the Allianz Stadium in Turin, Italy, Sunday, Feb. 16, 2020. (Marco Alpozzi/Lapresse via AP) MARCO ALPOZZI/LAPRESSE VIA AP

Η Γιουβέντους νίκησε 2-0 την Μπρέσια και εξασφάλισε την παρουσία της στο ρετιρέ της βαθμολογίας, ανεξάρτητα από την έκβαση του ντέρμπι της Λάτσιο με την Ίντερ. Παρέλαση στη Γένοβα για Φιορεντίνα.

Η Γιουβέντους είχε ανάγκη να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα στην Βερόνα την περασμένη αγωνιστική και το πέτυχε κόντρα στην προτελευταία της βαθμολογίας Μπρέσια, την οποία νίκησε με 2-0 στο Τορίνο για την 24η αγωνιστική της Serie A.

Οι μπιανκονέρι αγωνίστηκαν χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο που έμεινε εκτός αποστολής για να πάρει ανάσες και στο πρώτο ημίωρο αντιμετώπισαν δυσκολίες όμως η αποβολή του Αγέ στο 37' με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ πάνω στον Ράμσεϊ (είχε αντικρίσει την πρώτη κίτρινη στο 33' και πάλι για φάουλ στον Ουαλό μέσο), τους άνοιξε το δρόμο για τη νίκη.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα έκανε το 1-0 στο 39' με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ και ο Κουαδράδο στο 75' κλείδωσε τη νίκη με πλασέ από το υψος της μικρής περιοχής μετά από ασίστ με τακουνάκι από τον Ματουιντί (2-0), με τους παίκτες του Σάρι να έχουν μάλιστα και τρία δοκάρια στο ματς με τους Ρουγκάνι, Μπεντανκούρ και Ντιμπάλα.

Όσον αφορά στα άλλα ματς που έγιναν ταυτόχρονα με αυτό στο "Allianz Stadium", η Φιορεντίνα ήταν σαρωτική στη Γένοβα όπου και συνέτριψε με 5-1 την Σαμπντόρια του Ρανιέρι (από δύο γκολ οι Βλάχοβιτς και Κιέζα) ενώ εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε και η Πάρμα, που επικράτησε 1-0 της Σασουόλο με γκολ του Ζερβινιό.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 24ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου

Λέτσε - ΣΠΑΛ 2-1 (41' πεν. Μανκόζου, 66' Μάγιερ / 47' Πετάνια)

Μπολόνια - Τζένοα 0-3 (28' Σουμαορό, 44' Σανάμπρια, 90' πεν. Κρίσιτο)

Αταλάντα - Ρόμα 2-1 (50' Παλομίνο, 59' Πάσαλιτς / 45' Τζέκο)

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου

Ουντινέζε - Βερόνα 0-0

Γιουβέντους - Μπρέσια 2-0 (38' Ντιμπάλα, 75' Κουαδράδο)

Σαμπντόρια - Φιορεντίνα 1-5 (90' Γκαμπιαντίνι / 8' αυτ. Θόρσμπι, 18' πεν. 57' Βλάχοβιτς, 40' πεν. 78' Κιέζα)

Σασουόλο - Πάρμα 0-1 (25' Ζερβινιό)

Κάλιαρι - Νάπολι (19:00)

Λάτσιο - Ίντερ (21:45)

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου

Μίλαν - Τορίνο (21:45)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ