ΠΑΟΚ

O CEO της Σαχτάρ για Ζοζέ Μπότο: "Δεν μπορούσαμε να εμποδίσουμε τον ΠΑΟΚ να τον πάρει"

Ο Ζοσέ Μπότο σε συνέντευξή του στη Record
Ο Ζοσέ Μπότο σε συνέντευξή του στη Record PRINTSCREEN RECORD

Ο CEO της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Σεργκέι Πάλκιν, μίλησε για την αποχώρηση του Ζοζέ Μπότο από την ουκρανική ομάδα και παραδέχθηκε ότι ο ΠΑΟΚ πλήρωσε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για να τον αποκτήσει.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Σεργκέι Πάλκιν, έκανε δηλώσεις προσπαθώντας να εξηγήσει την αποχώρηση του Ζοζέ Μπότο και τη μετακόμιση του στον ΠΑΟΚ και στην Θεσσαλονίκη.

"Μπορούμε να πούμε ότι η καριέρα του εξελίσσεται. Στον ΠΑΟΚ του προτάθηκε η θέση του αθλητικού διευθυντή. Εκεί θα επιβλέπει πλήρως τη μεταγραφική πολιτική, τις δραστηριότητες της πρώτης ομάδας. Το ονειρευόταν για πολύ καιρό, το σκέφτηκε. Αυτό είναι ένα βήμα εξέλιξης σε ότι αφορά στις ευθύνες που θα έχει στο νέο σύλλογο.

Ήμουν κατά της αποχώρησης του, αλλά υπήρχε η έντονη επιθυμία του ίδιου, καθώς και το ύψος της αποζημίωσης στο συμβόλαιο του. Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε ένα αρκετά σοβαρό ποσό για να το σπάσει και εγώ ήμουν ήδη ανίσχυρος για να σταματήσω τις όποιες διαδικασίες. Θέλω απλώς να ευχηθώ στον Μπότο κάθε επιτυχία, καλή τύχη" είπε ο Ουκρανός παράγοντας που έκανε και μια ανασκόπηση της πορείας του Πορτογάλου στη Σαχτάρ.

"Περάσαμε καλή χρόνια. Ουσιαστικά όλοι οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν με τη συμμετοχή του Μπότου αγωνίζονται κανονικά. Ο μοναδικός που δεν αγωνίστηκε ήταν ο Τσιπριάνο τον οποίο αποκτήσαμε ως ελεύθερο και είναι τώρα δανεικός στη Σιόν. Εκεί δείχνει ότι είναι μια ενεργή μονάδα για την ελβετική ομάδα και υπολογίζεται ως βασικός.

Όλοι οι άλλοι παίκτες συμμετέχουν στην ομάδα της Σαχτάρ και παίζουν. Έχει γίνει καλή δουλειά. Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και περαιτέρω ανάπτυξης καθώς δεν μπορεί κανείς να πετύχει το τέλειο, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία" συμπλήρωσε.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ