ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σερέρο, Γιαννιώτας και στο βάθος Φυτανίδης

Σερέρο, Γιαννιώτας και στο βάθος Φυτανίδης
Τουλάνι Σερέρο

Ο Γιάννης Αναστασίου προσπαθεί να κλείσει τον Τουλάνι Σερέρο του Άγιαξ, ενώ την ίδια ώρα γίνονται προσπάθειες για να κλείσει το θέμα με τους Φυτανίδη και Γιαννιώτα (video)

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν ο Γιάννης Αναστασίου εξακολουθεί να βρίσκεται στην Ολλανδία ή αν έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, το μόνο βέβαιο είναι πως ο 40άχρονος τεχνικός είχε επαφές με ομάδες τόσο από την Ολλανδία όσο και το Βέλγιο.

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται τις τελευταίες δυο ημέρες για τους πράσινους από τις δυο συγκεκριμένες χώρες είναι αυτό του Τουλάνι Σερέρο που αγωνίζεται στον Άγιαξ.

Ο Σερέρο είναι 23 ετών και θυμίζει αρκετά στο στυλ τον Σισοκό που μόνο με θαύμα θα παραμείνει στους πράσινους. Είναι αρκετά γρήγορος, καλός ντριμπλαδόρος και παρά το ύψος του (1.72) πατάει γερά στα πόδια του. Το 2011 πήρε μεταγραφή στον Άγιαξ, όμως δεν υπολογίζεται για την πρώτη ομάδα και είναι διαθέσιμος ως δανεικός.

Πάντως η υπόθεση του μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς στα χέρια του έχει προτάσεις και από άλλους συλλόγους (κυρίως από την Ολλανδία), ενώ όπως έχουμε πει πολλές φορές, ρόλο θα παίξει το αν θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη.

Τέλος όσον φορά το θέμα με τους Γιαννιώτα και Φυτανίδη, για τον πρώτο πρέπει να βρεθούν αρχικά οι 150.000 ευρώ που αντιστοιχούν στη ρήτρα του και στη συνέχεια να υπογράψει, ενώ για τον δεύτερο υπάρχουν κάποιες επαφές, όμως τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Αν δεν υπάρξει άμεσα ρευστό στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να "τρέξουν" κάποια ζητήματα, τότε δύσκολα θα κλείσει κάποια μεταγραφή πριν το τέλος του μήνα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ