LIGUE 1

Σεντ Ετιέν - Ανζέ: Αποπνικτική ατμόσφαιρα από τα καπνογόνα και καθυστέρηση μίας ώρας στην έναρξη του αγώνα

Η ατμόσφαιρα μετά τη ρίψη καπνογόνων πριν το Σεντ Ετιέν - Ανζέ
Η ατμόσφαιρα μετά τη ρίψη καπνογόνων πριν το Σεντ Ετιέν - Ανζέ PRINT SCREEN TWITTER: JAY EDWARD

Στα αποδυτήρια επέστρεψαν οι παίκτες των Σεντ Ετιέν - Ανζέ, έπειτα από απόφαση του διαιτητή, με το ματς για την 11η αγωνιστική της Ligue 1 να ξεκινά με καθυστέρηση περίπου μίας ώρας, λόγω της ρίψης καπνογόνων και των προβλημάτων που αυτά προκάλεσαν στον αγωνιστικό χώρο.

Ακόμα ένα επεισοδιακό παιχνίδι στο γαλλικό πρωτάθλημα. Το ματς της Σεντ Ετιέν με την Ανζέ για την 11η αγωνιστική της Ligue 1 διακόπηκε πριν καν αρχίσει, έπειτα από τη ρίψη καπνογόνων από τους οπαδούς των "στεφανουά" στο γήπεδο.

Η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική, με τον διαιτητή να ζητά από τους παίκτες να επιστρέψουν στα αποδυτήρια για λόγους ασφαλείας και η σέντρα να καθυστερεί. Η ρίψη καπνογόνων στον αγωνιστικό χώρο έχει προκαλέσει πρόβλημα στα δίχτυα, με τους ανθρώπους του γηπέδου να προσπαθούν να τα επιδιορθώσουν. Η σέντρα στο ματς καθυστέρησε περίπου για μία ώρα, με τις δύο ομάδες τελικά να επιστρέφουν στον αγωνιστικό χώρο

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα γαλλικά Μέσα οι οπαδοί των γηπεδούχων θέλησαν να εκφράσουν με αυτόν τρόπο τη δυσαρέσκειά τους για τον νυν προπονητή της ομάδας Κλοντ Πουέλ, ελέω της κακής αγωνιστικής κατάστασης της ομάδας, η οποία βρίσκεται τελευταία στην κατάταξη του πρωταθλήματος.

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ