ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σένκεφελντ: "Παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος και πήραμε σημαντική νίκη, να δούμε τι έφταιξε στο δεύτερο"

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ πανηγυρίζει το γκολ του στο Παναθηναϊκός - Άρης | 1 Μαίου 2022
Ο Μπαρτ Σένκεφελντ πανηγυρίζει το γκολ του στο Παναθηναϊκός - Άρης | 1 Μαίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ έμεινε ικανοποιημένος μόνο από την νίκη του Παναθηναϊκού και την εικόνα του στο πρώτο ημίχρονο, όχι όμως και στο δεύτερο με τον Ολλανδό αμυντικό αν τονίζει πως είναι κάτι που πρέπει να κοιτάξουν στο τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 1-0 επί του Άρη και το μόνο που κρατάει είναι το τρίποντο και η απόδοση του πρώτου μέρους. Αυτό τόνισε ο Μπαρτ Σένκεφελντ μετά το τέλος της αναμέτρηχης τονίζοντας πως αυτό που τον ενοχλεί είναι πως στο δεύτερο μέρος και ενώ ο Παναθηναϊκός έπαιζε με παίκτη παραπάνω δεν το εκμεταλλεύτηκε και δεν έπαιξε τόσο καλά.

Αρχικά ο Σένκφελεντ είπε:

"Στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι και παίζαμε καλά προς το τέλος έμεινε με δέκα παίκτες στο δεύτερο μέρος δεν παίξαμε καλά, δεν ήμασταν καλοί παρά το γεγονός πως παίζαμε κόντρα σε δέκα παίκτες και μπορούσαμε να τους πιέζουμε περισσότερο και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δούμε".

Και συνέχισε λέγοντας:

"Είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα αλλά πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και να είμαστε προετοιμασμένοι 100% για κάθε ματς. Ναι μεν έχουμε μια καλή περίοδο σαν ομάδα αλλά πρέπει να προστατέψουμε αυτή την αυτοπεποίθηση και να κοιτάξουμε να μην τη χάσουμε".

Ενώ για τη φάση του γκολ υποστήριξε:

"Με τον Αϊτόρ δημιουργούμε πάντα φάσεις. Απόψε εκμεταλλεύτηκα τη σέντρα και "τελείωσα τη δουλειά". Είμαι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ