CONFERENCE LEAGUE

Σένκεφελντ: "Νομίζω ήταν πέναλτι, στηρίζουμε όσους κάνουν λάθη"

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Μπαρτ Σένκεφελντ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ μιλώντας για τη φάση που ζήτησε πέναλτι στο ματς με την Σλάβια τόνισε ότι η αίσθησή του ήταν πως υπάρχει παράβαση, ενώ άπλωσε ομπρέλα προστασίας στον Αργύρη Καμπετσή για το λάθος του.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Σλάβια Πράγας αφού το χτύπημα που δέχτηκε στο 42ο λεπτό τον ανάγκασε να ζητήσει αναγκαστική αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ολλανδός στόπερ αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη φάση τονίζοντας ότι νομίζει πως είναι πέναλτι, ενώ άπλωσε ομπρέλα προστασίας στον Αργύρη Καμπετσή για το λάθος του.

Αρχικά ο Μπαρτ Σένκεφελντ είπε στην κάμερα της Cosmote TV: "Είχα τη μπάλα και ο τερματοφύλακας ήρθε στην πλάτη μου και με χτύπησε για εμένα ήταν πέναλτι, δεν βρήκε τη μπάλα μου έριξε γονατιά. Από εκεί και πέρα μέσα στη βδομάδα μιλήσαμε για το παιχνίδι για να αφήσουμε τον αμυντικό μας μέσο ελεύθερο για να δημιουργήσουμε.

Σήμερα είχαμε πέντε καλές ευκαιρίες για να βάλουμε γκολ κάναμε καλή προσπάθεια. Μπορούμε όλοι μαζί να δουλεύουμε και να ξεπερνάμε τα προβλήματά μας. Όλα μπορούμε να τα λύσουμε και δε θα σταματήσουμε σε ένα εμπόδιο. Είμαι περήφανος για το πως παίξαμε".

Για την ομάδα, το λάθος του Καμπετσή και την στήριξη των οπαδών: "Η ομάδα ανεβαίνει, μπορούμε όλοι μαζί να πάμε πολύ καλά με δουλειά και να καταφέρουμε πράγματα. Αντιμετωπίζουμε τα πράγματα όπως πρέπει, σήμερα όλοι έδειξαν τον χαρακτήρα τους και βρήκαμε το πως πρέπει να παίζουμε.

Θα είμαι δίπλα στους συμπαίκτες μου όπως ο Αργύρης που έκανε λάθος είναι μέρος της ομάδας, όλοι κάνουν λάθη αλλά είναι μέρος του ποδοσφαίρου, θα είμαστε μαζί του.

Οι φίλαθλοί μας είναι εξαιρετικοί, αυτό θέλω να έχουμε κάθε βδομάδα, είμαι περήφανος για αυτούς και χαίρομαι που είμαι σε έναν τέτοιο μεγάλο σύλλογο".

Η φάση στην οποία ο Παναθηναϊκός ζητά πέναλτι στον Ολλανδό.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ