ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Σενάρια με Μπαρμπόσα για Ολυμπιακό

Σενάρια με Μπαρμπόσα για Ολυμπιακό

Πορτογαλικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στην Μπράγκα προκειμένου να αποκτήσει τον Έλντερ Μπαρμπόσα τον Ιανουάριο.

Πρόταση για την απόκτηση του Έλντερ Μπαρμπόσα έχει καταθέσει στην Μπράγκα ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσίευμα του Τύπου στην Πορτογαλία.

Ο 25χρονος (25/5/1987) αριστερός εξτρέμ, του οποίου η χρηματιστηριακή αξία ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ, ανήκε στην Πόρτο από το 2005 έως και το 2010 και αγωνίστηκε δανεικός σε Ακαδέμικα, Τροφένσε και Σετούμπαλ πριν πάρει μεταγραφή στην τωρινή του ομάδα με την οποία μετρά 10 γκολ σε 46 ματς.

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα "abola" σε ρεπορτάζ της με τίτλο "Ο Ολυμπιακός του Λεονάρντο Ζαρντίμ θέλει τον Έλντερ Μπαρμπόσα τον Ιανουάριο", οι "ερυθρόλευκοι" επιθυμούν να αποκτήσουν τον παίκτη στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με δανεισμό και οψιόν αγοράς.

" Ο Ολυμπιακός, που καθοδηγείται από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, θέλει να ανοίξει ξανά την υπόθεση του Έλντερ Μπαρμπόσα τον Ιανουάριο.

Το ενδιαφέρον του αθηναϊκού κλαμπ δεν είναι τωρινό, καθώς ο πρώην κόουτς της Μπράγκα πήγε στον Ολυμπιακό το φετινό καλοκαίρι, αλλά τούτη τη φορά όλα δείχνουν να έχουν διευθετηθεί, διότι οι ιθύνοντες την ελληνική ομάδα έχουν καταθέσει στην Μπράγκα συγκεκριμένη πρόταση για να πάρουν τον παίκτη δανεικό, βάζοντας παράλληλα οψιόν αγοράς.

Έχοντας συμβόλαιο με την Μπράγκα έως το 2014, ο Έλντερ Μπαρμπόσα ίσως να βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό, μια ομάδα που ηγείται του πρωταθλήματος στην Ελλάδα και έχει σφραγίσει την πρόκρισή της στο Europa League, αφού είναι στην τρίτη θέση του δεύτερου ομίλου του Champions League", είναι τα όσα υποστηρίζουν οι Πορτογάλοι για το φλερτ των Πειραιωτών με τον άσο της Μπράγκα.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ